Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Kupovina Printera

128 pregleda · 10 odgovora · otvorena 08.03.2011. u 22:50

Noć gejmeri...
Želim kupiti printer koji mi treba za školu, znaći većinom printanje teksta itd.
Kvaliteta ispisa i nije toliko bitna.
Budžet mi je 100Km, nadam se da mogu kupiti neki printer za te pare...Najbitnije je da zamjenska boja nije skupa...
Ehh sad koju mi vi marku preporučate printera??? da je u okviru mojih mogućnosti i da je solidan...

I još jedno pitanje pošto na laptopu nemam onog ulaza za printer zanima me je li može preko usb-a svaki printer???

evo ovo boba ko se najviše potrudi i pomogne i odgovori na ova 2 pitanja...Hvalla 
Imam ti ja prodat odmah printer skoro nov.Zamjenska boja jeftina samo tako,i na usb je.Marka Lexmark 
Evo ja ti mogu rec iz prve ruke jer ga i ja koristim samo za skolu....
Imam Canon PIXMA IP4200 platio ga prije 5 godina 100 € i sa njim sam pre zadovoljan naravno da kupujem samo zamjensku crnu boju jer mi ostale nisu ni potrebne a originalne su skupe.... znaci moj savjet ti je ili uzmi CANON ili EPSON nemoj davat previse para za printere nemoj uzimat HP-ove jest da su dobri ali i cijena im je dobra a zamjenska boja im je isto.... znaci za tvoje potrebe sasvim dovoljno mozes nac printer za 60-70 € sa skenerom ....!
(moj nema a ni netreba mi nesto pretjerano....)

ako sta trebas pitaj me na PM....:)
Ja sam kupio HP Deskjet F2187 All in one znači imaš printer i skener zajedno u Merkuru u Sarajevu za 99KM.
Kvaliteta ispisa solidna,služi me dobro evo već skoro pa dvije godine jednom punio ketridže u knjižari znači napuni ih tintom punjenje jednog košta 10KM logično oba koštaju 20KM s obzirom da mi traju skoro pa 9 mjeseci isplati ti se kupiti nešto ovakvo.
Plus imaš skener ako trebaš neke dokumente za školu ili slično.
Rješenje
HP DeskJet F2280 ALL IN ONE

Ja ga koristim

Ja punim katridže za 10 KM
Orginal ti je 30KM

Evo slika

Odgovor na pitanje No2.

Ovaj printer ulazi preko USB-a
A ovi novi vecinom svi ulaze preko USB-a
Kupiš Hp laser jet printa 4000 lista sa jednom tintom najjači je , amožeš ga naći polono , jeftinog ...

;)
Prijatelju za te pare mozes danas uzet bilo koji stampac. NOV ofc. Ali boje im nnisu nesto za te pare. Preporucio bih ti prvo da pogledas posto su boje za taj stampac, pa onda gledaj koji ces stampac. Kad istrosis te boje, valja uzimat nove. Jel ti mrsko dat 70-80 KM za original NOVE boje!?
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1048
HP Deskjet D1050 (Nek te ne zavara D1050=stara verzija,nasuprot ovo je nova verzija All in One printera)
kesom 91.14KM.

Znaci All in One imas sve.
Cjena tinte je : max 30KM crna i 30-32km color.
Imas i one XXL tinte crna je 50KM.

eo link za detalje:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=4027465&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us

ide na USB.

i jos da ti kazem ne mjenjaj tj, nemoj da punis tinte jer to nevalja nicemu, djabe ces baciti 20KM , jer se brzo istrose, znaci samo orginalne tinte i no problem !
Nemoj kupovat lexmark jer imaju obicaj staviti ketridze koji se ne mogu puniti u svoje printere tako da svaki put moraš kupiti nove ketridze. Gud lak

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.