Dobar dan.
Dakle hocu da kupim mobitel, trenutno postoji jako puno dobrih mobitela ali sam jako neodlucan pa se obracam vama za pomoc.
Imam nekih 450 KM na raspolaganju i trazim neki dobar Android smartphone, da ima 5 MP kameru (moze i vise
) wireless,bluetooth... standardne stvari.
Nekako mi je najbitnije da touchscreen fino radi, tj. da ne kasni za dodirom da ima lijepe efekte itd. Sto je vise moguce memorije, po mogucnosti memory card...
Eto, ako neko ima neki prijedlog dobro bi mi doslo, btw. treba mi nov mobitel nista polovno, u nekom shopu planiram kupiti nista online, pik itd.
Hvala.
Dakle hocu da kupim mobitel, trenutno postoji jako puno dobrih mobitela ali sam jako neodlucan pa se obracam vama za pomoc.
Imam nekih 450 KM na raspolaganju i trazim neki dobar Android smartphone, da ima 5 MP kameru (moze i vise
) wireless,bluetooth... standardne stvari.Nekako mi je najbitnije da touchscreen fino radi, tj. da ne kasni za dodirom da ima lijepe efekte itd. Sto je vise moguce memorije, po mogucnosti memory card...
Eto, ako neko ima neki prijedlog dobro bi mi doslo, btw. treba mi nov mobitel nista polovno, u nekom shopu planiram kupiti nista online, pik itd.
Hvala.

:o
:D

Znaci ima procesor od 1.0 GHz, sto je slucaj ko i kod iPhone 4.. Takodjer ima 512 MB RAM, te podrzava MicroSD kartice do 32 GB. A sto mi se najvise dopale na njemu je SuperAMOLED ekran, koji daje 10x ljepsu sliku nego na obicnim TFT ekranima. Ima kameru od 5 MPX sa blicom , te snima video klipove u Full HD formatima. Softwer mu Bada 1.2 koji je jos uvijek u usponu, ali ako posjetite