Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Plus.ba Kupovina - uopšteno

274 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.03.2011. u 15:15

Dobar dEn,temu sam digao jer mi je stvarno neophodna,inače nemam naviku dizati teme
Možda ova tema još nekome pomogne

Moj prijatelj želi da kupi neku opremu preko plusa,tako da je mene zamolio da obavim neke stvari jer imam više "iskustva" ,a i problem mu je neki iskrsnuo.

Pitanja su sljedeća :
Kada naručujem putem plusa,koja cijena se naplaćuje,da li ona sto piše "Gotovina" ili "Cijena",gotovina je uvijek niža za nekih 10-15KM:
http://img812.imageshack.us/i/plusba.png/

Kada naručujem,da li se trebam obratiti Adeptu,ili Plusu i kolika je otprilike poštarina,kako se vrši naplaćivanje,prema kilometraži ili prema težini pošiljke ?

To bi bilo to,postavljajte pitanja,odgovarajte,HVALA
Ako placas keshom(gotovinom) odmah dobijes nesto malo popusta....ja sam ustedio oko 7 km jer sam odmah placao(ne na rate ili sta vec)

Plus po meni najbolja radnja za racunare i opremu......bila greskica kod MX-a (ustvari nije greska nego me nerviralo malo) ..bio lijevi klik olabavljen vise nego sto bi trebao ja odem fino i lik mi da nov novcat mis
Nije mi ni racun pogledao
NexT_T1 je napisao/la:
Ako placas keshom(gotovinom) odmah dobijes nesto malo popusta....ja sam ustedio oko 7 km jer sam odmah placao(ne na rate ili sta vec)

Plus po meni najbolja radnja za racunare i opremu......bila greskica kod MX-a (ustvari nije greska nego me nerviralo malo) ..bio lijevi klik olabavljen vise nego sto bi trebao ja odem fino i lik mi da nov novcat mis
Nije mi ni racun pogledao
e hvala,jedno pitanje manje
bas sam mislio to je li kad se narucuje cijena za "cijena" a kada se placa u njihovoj radnji "gotovina"
hvala puno
sNiiz je napisao/la:
e hvala,jedno pitanje manje
bas sam mislio to je li kad se narucuje cijena za "cijena" a kada se placa u njihovoj radnji "gotovina"
hvala puno
Kontaj malo mozgom nečeš otplačitvat na rate 20-30 KM haha.
Ako placas gotovinom , imas ko neki popoust :D
Postarina je 12 km .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.