Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa power-om :)

63 pregleda · 3 odgovora · otvorena 27.02.2011. u 23:04

E Ovako imam problem sa tipkom power an tastaturi.Cesto je slucajnos tisnem ali komp bi mi izbacio onaj prozorcic sa stand by,turn of i restart,i isao bi cancel i odgodio gasenje.Ali kada sam ponovo podigao sistem vise mi ne izbacuje taj prozorcic vec mi se komo odma iskljuci kada stisnem power.pa zanima me da li neko zna kako da vratim an staro :)))SAMO NE MOJ TE PISATI ISCUPAJ TIPKU :)
Windows 7:

Start - Control Panel - View by large icon - powor option - sa lijeve strane imaš listu i nađi "Choose what the power buttons do" - "When I press the power button : (namješteno ti je na shut down) - izaberi nothing ili šta več hočeš na listi.

Windows XP:

Start - Control Panel - Category View - Performance and Maintenance - Power Options - Power Options properties - Advanced :

Post dobio aplauz od reLo

Iščupaj tipku.

Admini nemojte ban pls.
skile je napisao/la:
Windows 7:

Start - Control Panel - View by large icon - powor option - sa lijeve strane imaš listu i nađi "Choose what the power buttons do" - "When I press the power button : (namješteno ti je na shut down) - izaberi nothing ili šta več hočeš na listi.

Windows XP:

Start - Control Panel - Category View - Performance and Maintenance - Power Options - Power Options properties - Advanced :
To je za power button na računaru, ne na tastaturi.

@ontopic, ma iščupaj tipku.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.