Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 110 bodova

Slika CS laptop

214 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.03.2011. u 16:19

Kada udjem u CS premala mi je slika, ima prostora po 6 7cm s obje strane, samo crno, kako i tu da mi bude slika, da mi bude preko cijelog ekrana? Win7 koristim, graficka ATI Mobility Radeon HD 5400 Series.
mozes probat sljedece... pokreni RUN i upisi regedit... u ljevom prozoru odi na HKEY_CURRENT_CONFIG/System/CurrentControlSet/Control/VIDEO tu imas par keyeva tipa {123... otvori ih i onda odi na onaj koji sadrzi Mon... u nazivu. U desnom prozoru imas vrijednosti DefaultSettings.XResolution i DefaultSettings.YResolution otvori svaku (pod Base promjeni u Decimal) i unesi postavke za rezoluciju..

probaj
~ Uđeš u CS. Odeš u Video (Display Mode) i staviš Widescreen. Valjda je to to.
Catalyst za W7 download

Mozes nastimat preko Ati Catalyst (Control Panel> Display>Settings>Advanced) pod opcijom Monitor Properties > Adjustments.
Pokusaj ovo:
Rješenje
1)Go to ATI CATALYST Applicaton:
- Graphics/Desktop & Display/ click triangle button in big Screen Model and press "Properties" option
- now change resolution to lower one.(in my lapy i have changed it from 1366x768 to 1280x720.)
- Save & Exit.
2)now again go to ATI CATALYST Application
- Graphics/Desktop & Display/ this time click on bottom left small Laptop icon's triangle from where u can get to "Configure" option
- now you will find three scaling options:
>Preserve aspect ratio
>full screen
>centered
- u select full screen button
- save & exit.
3)now go to desktop
- click right click of mouse
- go to "Personalize" option
- than click "Display" button
- in that u will find "Display Resolution" Option,go to there.
- now change resolution to max (as it was 1366x768 in my case)
- apply ,save changes abd exit .

you have done,full screen full resolution boom :D
I to bi trebalo bit to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.