Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Download problem

98 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.02.2011. u 13:32

Pozdrav!

Ako mi moze neko objasniti sljedece.
Znaci skinem neku aplikaciju,program i sl. sa neta i kad mi skida skine mi za 4 sekunde (brzo se napuni) umjesto da skida 10 do 15min + mi sacuva negdje u media pleyer i kad otvorim nemoze.

Mene zanima da mi neko objasni fino (ako moze slike) kako da mi se normalno sacuva

Molim aplauz ko pomogne!
Koja je extenzija file-a tog što ti sačuva. Vjerovatno je neka poput .php .html ili slično i ne uzima više ond 20-50KB memorije na disku. Pogledaj to ja mislim da sam imao sličnih problema.
AdisTheDark je napisao/la:
Koja je extenzija file-a tog što ti sačuva. Vjerovatno je neka poput .php .html ili slično i ne uzima više ond 20-50KB memorije na disku. Pogledaj to ja mislim da sam imao sličnih problema.
Tako nesto brate... Sta sad trebam al detaljno objasni pls
ADzI je napisao/la:
Tako nesto brate... Sta sad trebam al detaljno objasni pls
neke fajlove moraš spremiti tako što na link gdje piše downlaod ili sl. klikneš desnom tipkom miša, i ideš save link as..
AdisTheDark je napisao/la:
.rar
ADzI je napisao/la:
.rar
Ma to je vjerovatno virus. Probaj formatirati računar ako znaš sam ako ne odnesi na servis. I onda bi ti trebalo raditi opet normalno. Jer ja mislim da je to samo virus neznam da šta drugo može biti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.