Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

UpdateIT

70 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.02.2011. u 19:37

Treba vam web-site za Vas ,Vas klan ,vas [I]server
[/I]
organizacija od povjerenja updateIT
,za sve vrste web stranica od jednostavnih prezentacija do slozenih portala sa CMS sustavom..

web design| UpdateIT www.updateit.com.ba
e-mail: [email uklonjen]
Da sam kupac, i da vidim vašu stranicu urađenu za 10 minuta preko notepada, definitivno se ne bi odlučio na opciju da mi vi radite web.

lol'd
Prvo prijatelju nisam te pito bil kupio ili nebi ,
a stranica je u izradi ,i bas me zanima kako bi ti ovo uradio u notpadu (:
Web prezentacija 0.1/10
. izrada web stranica s kojima izgledate predivno(za predstavljanje firmi)
2. sa stabilnim CMS web programima po mjeri sami stvarate sadržaj koji prodaje i zbog kojeg vas vole i kupci, i Google ( za specificne web portale)
3. testirali smo svaki isplativi internet marketing
Vi ste ozbiljna musterija koja želi da mu web stranice dovode nove kupce ili goste i zato zatražite sada ponudu za izradu web stranica.

hahhah odavno se nisam ovako ismijao
Kako dodjose ovi templatovi i cms-ovi odjednom svi postadose web developeri :) uzmi tudji kod edituj i ja sam strucnjak :)
sp0ut je napisao/la:
Prvo prijatelju nisam te pito bil kupio ili nebi ,
a stranica je u izradi ,i bas me zanima kako bi ti ovo uradio u notpadu (:
ahaha poa dobro nisi u notepadu ali si u frontpagu ahahahaha

koliko si na ostalim temama nahvalio ja mislio vidi sad neki profi a ja samouki sam 100% profi spram tebe ovo ne poštuje niti jedne principe izrade , sad da kažem standarde nemogu baš jer nije obimniji sajt da kažem evo ima puno nepoštivanja standarda ali eto od ukupno 50tak linija koda 4 W3C prepoznate greške plus dvije SEO greške (koje sam zapazio u kodu) nebih da dajem finalnu ocjenu :S jer je u startu slaba :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.