Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Besplatan Hosting!

185 pregleda · 2 odgovora · otvorena 07.05.2011. u 23:49

E'o ovako... pošto postoji mnogo ljudi koji žele negdje da smjeste svoju web stranicu a nemaju lovu da zakupe profesionalan web hosting... želim da predstavim sajt za besplatan hosting koji je i po meni a i inače najbolji free hosting koji postoji na internetu!!!

Naime radi se o www.000webhost.com ... vjerujem da većina vas zna za ovaj sajt ali nema potrebe da se palite na to jer postoje ljudi koji ne znaju za to a vrlo je koristan...

Znači, na ovom sajtu možete da registrujete neki domen naprimjer: www.nekimojsajt.netai.net. "netai" je jedna od subdomena ovog free hostinga a tu su još mnoge kao na primjer "hostoi", "netne", "webuda" itd... jer ipak ovo je free hosting poa zbog toga mora da bude svaki domen pod nekim subdomenom bla bla...

Zašto je ovaj hosting najbolji besplatni hosting na netu?

- Pa iz jednostavnog razloga što je 99.9% uptime uvijek što je čak bolje od nekih plaćenih hosting provajdera i zbog toga što je 90% mogućnosti dostupno kao i kod plaćenika...

Na ovom hostingu možete da koristite:
- E-mail račune (npr. [email uklonjen]) - 5 računa dozvoljeno što je i više nego dovoljno
- Poddomene (npr. poddomen.mojnekisajt.netai.net) također 5
- MySQL baze podataka (za php skripte) također 5
- PHPMyAdmin (za tabele bla bla)
itd...

Za svaki registrovan sajt dobijate 1.5GB prostora i 100GB bandwith-a što je odlično jer može da zadovolji neke od najzahtjevnijih korisnika...

Jedina mana ... ako se to može nazvati manom je to što u 24 sata jedna IP adresa može posjetiti jedan od tih sajtova max. 2.000 puta mada ne vjerujem da možete toliko puta na dan da uđete na neki od tih sajtova... ali i ako se to desi možete da promjenite svoju ip adresu na sledeći način:

Start > Search: cmd
- ipconfig/all
- ipconfig/relase
- ipconfig/renew

a ako koristite router koji ne mjenja ip adresu nego samo generiše novu MAC adresu onda možete na taj sajt ući preko proxy.org sajta ili jednostavno sačekajte da prođe 24 sata...

Još jednom link: http://www.000webhost.com

P.S. Bez retardiranih komentara molit ću... Hvala ^^
Mislim brate, sve je ovo fino sastavljeno, nego, onaj ko koristi free web space, i onaj kome je to ikako potrebn, čuo je za ovo.
samo ne valja, što briše phishing sajtove autmatski :p
Ne znam za to da je najbolji ,ja sam sinoc nasao nekko sa z ide nez kako ali 5 gb space-a ima a bandwith isto ja mislim ovo je taj Zymic

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.