[I]Što je zapravo forum?
Mogu li ja imati svoj forum?
Kako?[/I]
Elegantno, perfektno, moćno, besplatno i tako jednostavno! To je SMF (Simplemachines Forum)!
Predstavljamo vam stranicu namjenjenu pretežito za pomoć novim korisnicima koji bi rado imali svoj vlastiti forum. Forum možete imati na plačenom ili besplanom hostingu, a na našim stranica možete nači liste beplatnih i plačenih hostinga. Što je najzanimljivije i najbolje na našem forumu postoji preko 100 tutoriala oko instalacije, modifikacija, te editiranja tema. Nadamo se da čete nas posjetiti i postati dio naše zajednice.
Važno je za napomenuti da je ovaj forum za razliku od ostalih besplatnih foruma tako jednostavan i dobro dizajniran, moguće je nači najviše tema za njega. Kako premium tako i free.
Mi na našem forumu trenutno koristimo premium temu od ]DzinerStudia no postoje i mnogi drugi koji prave teme. Smf je baziran na jednostavnoj administraciji kao i korisničkoj zoni, postoje mnogi paketi (modovi) koji su odobreni od SMF tima što znači da se mogu koristiti na forumima.
Pozivamo vas da se i vi pridružite našoj zajednici i pomažete drugima kako se nadamo da smo mi pomogli vama!
SMF-HR tim!
URL foruma: www.smf-hr.com