Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SMF HR - Balkanska zajdnica SMF podrske

151 pregled · 11 odgovora · otvorena 05.05.2011. u 19:58

[I]Što je zapravo forum?
Mogu li ja imati svoj forum?
Kako?[/I]

Elegantno, perfektno, moćno, besplatno i tako jednostavno! To je SMF (Simplemachines Forum)!

Predstavljamo vam stranicu namjenjenu pretežito za pomoć novim korisnicima koji bi rado imali svoj vlastiti forum. Forum možete imati na plačenom ili besplanom hostingu, a na našim stranica možete nači liste beplatnih i plačenih hostinga. Što je najzanimljivije i najbolje na našem forumu postoji preko 100 tutoriala oko instalacije, modifikacija, te editiranja tema. Nadamo se da čete nas posjetiti i postati dio naše zajednice.
Važno je za napomenuti da je ovaj forum za razliku od ostalih besplatnih foruma tako jednostavan i dobro dizajniran, moguće je nači najviše tema za njega. Kako premium tako i free.
Mi na našem forumu trenutno koristimo premium temu od ]DzinerStudia no postoje i mnogi drugi koji prave teme. Smf je baziran na jednostavnoj administraciji kao i korisničkoj zoni, postoje mnogi paketi (modovi) koji su odobreni od SMF tima što znači da se mogu koristiti na forumima.

Pozivamo vas da se i vi pridružite našoj zajednici i pomažete drugima kako se nadamo da smo mi pomogli vama!
SMF-HR tim!

URL foruma: www.smf-hr.com
Nemoj da ispadne da spamam, al' zar ne bi bilo logičnije da se forum zove SMF Balcan ili tako nešto, a ne SMF HR.

Baj d vej, bilo bi dobro kad bi' ja mog'o otvorit taj forum.
TitaniuM je napisao/la:
Nemoj da ispadne da spamam, al' zar ne bi bilo logičnije da se forum zove SMF Balcan ili tako nešto, a ne SMF HR. :r

Pa to bi trebao pitati vlasnike foruma.
Inače ja mislim da je u početku je bila namjena za HR, ali zbog posjećenosti je prešla kao gore navedeno
Ne mogu otvorit forum =/
TitaniuM je napisao/la:
Nemoj da ispadne da spamam, al' zar ne bi bilo logičnije da se forum zove SMF Balcan ili tako nešto, a ne SMF HR. :r

Ne znam za Vas ali savršeno radi
To dozvoljeno samo ip adrese iz hrvatske da posjete site or ?
eLiO je napisao/la:
To dozvoljeno samo ip adrese iz hrvatske da posjete site or ?
Valjda...

Evo ni ja nemogu dobiti pristup stranici ...

Šta je ovo
nemogu ni ja xD daj staje ovo
trenutno si radovi na hostu ....
nemoze niko ne samo vi..
uskoro ce te moc ;)

Ja sam odavno regan na smf-hr i uvijek mogu uci nesto je do vas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.