Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft 3 i DotA turnir @ Doboj

2.009 pregleda · 83 odgovora · otvorena 22.11.2006. u 21:30

Vidim da W3 scena u BiH propada. Evo organizovace se turnir u Warcraft3 i DotA disicplinama... Znaci 2 igraonice po 10 kompova, u jednoj W3, druga DotA(w3 mod). Naravno W3 se igra 1vs1 DotA 5vs5. Ucesce 10KM po igracu...

Turnir ce se najvjerovatnije odrzati pocetkom januara, znaci par dana poslije nove godine.

Pozivamo sve W3 i DotA igrace da uvelicaju BiH W3 scenu...

Okacio sam ovo i na blic forum i vidim da ima dosta igraca koji su zainteresovani.

Za W3, znaci zerocool i jumbas iz BL, jedno 8 momaka, par lokalnih igraca, onda jedno 5 momaka iz Dervente, par igraca iz Prijedora, Modrice itd... Ovo je RS, ocekujem i vas igrace iz FBiH, da napravimo tour sa makar 25-30 W3 igraca a za dotu ima vec najavljenih jedno 5 ekipa...

Ko je zainteresovan neka se javi na moj msn za vise info. Vise podataka cu navesti jedno 2 sedmice prije toura.
               .PrOfA. je napisao/la:
Jarane moj ti to znas znas najbolje...

znam, ali sam opet bolji od vas
sto se tice izjave da wc3 scena propada, eh pa, tesko je ali bi se sa tim slozio, malo ljudi vise igra wc3, ali kad pricamo o doti, DotA je zarazila BiH to mogu reci bez suzdrzavanja a to je i istina, oni kji igraju wc3 su pravi profesionalci a glupo bi bilo da sad neki outsadjer upada u nadi da ce ih pobjediti, dota igraca ima vise a konkurencija je veca ali malo slabija i nezavisna, to je cool...
               won.anDRey je napisao/la:
znam, ali sam opet bolji od vas

lol
Volio bi ti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.