Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kao pravi Dzeko!

895 pregleda · 40 odgovora · otvorena 10.02.2011. u 02:24

Slučajno sam visio po FaceBook-u u ova doba, i naiđem na ovaj link (postavit ću ga na kraju), u kojem se odvija jedna priča o momku koji je ganjao sreću, a zatekla ga nesreća. Priča je stvarno dirljiva, i nemogu da vjerujem kako svi "pomogajšu" kako nemaju sreće niti sekunde. Ova priča me stvarno dovela do razmišljanja da mi ustvari živimo u savršenoj zemlji, i da se počnemo radovati za ono što nam je dato, a ne kukati kako ništa nemamo(čast izuzetcima).

http://balkan24.com/kolumneindex/sa-distance-izbliza/3118-kao-pravi-dzeko-by-eht.html

Želim mu sve najbolje!
Ja ne želim da budem Bog, ja želim biti Džeko!

Procitao sam... I stvarno ne znam sta da napisem...
Sjeba me drama.
Zaplakao nisam jer ne znam. Jebiga,takva mi narav.
Al prica je....
neznam,nisam pametan dali su neki komentari uopste potrebni na ovaj tekst :/
Prezalosno
Preprezalosno, nikom da se ovo desi, zelim mu sve najbolje u zivotu i da progovori.

:(
Uf kako sam se sjebao, strašno :S Svaka mu čast za ovaj tekst i sretno mu u životu !
Žalosno što jest jest'. ./
I tako sam prestao da pričam. Tako sam prestao da sanjam...
Stvarno zalosno...

Kad sam ovo procitao cijeli dan sam razmisljao o ovome.Djecaku svaka cast i da mu se sve zelje ovog svjeta ispune.

:(:(
U Indiji djeci kopaju oči da budu sakati samo da bi prosili, pa čak i ubijaju ako koje dijete pokuša da pobjegne... Gledao sam skoro jedan film o tome. E tu ne bih volio nikako da se rodim. Da sam tamo, ja bih kad-tad našo neki nož pa ih izbo sve redom!
Samo realnost za vecinu djece u ovoj nasoj drzavi
žalosno :/
Mirela mi uze ruku i stavi je na onaj dio gdje joj je noga bila odsječena. A onda je polako upravljala mojom rukom i rekla mi da je pomilujem. I ja sam je milovao s njenom rukom na mojoj. Tamo gdje je nekad bilo koljeno bila je samo pohabana koža. Osjećao sam se čudno, ali mi se nije gadilo... To što Mirela nije imala noge uopšte mi nije smetalo da se zaljubim u nju..
Ne mogu da vijerujem kako je prica zanimljiva,tuzna u vecem dijelu ali ima i nekih smijesnih scena :D
I onda se neki zale sto im je net koji placaju 40 km spor
Uglavnom potresna prica zelim momku sve najbolje pa da postane BAS KAO DZEKO
Ovo te stvarno ostavi bez teksta :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.