Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Delta Force:BLack Hawk

80 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.01.2011. u 21:21

Ljudiiiii !! :(

Kupio sam Delta Force Black Hawk Down (Team Sabre)

Instaliro sam i trazi mi file od igrice iako je 1. put instaliram! I nesto sam uspio i instalira se i sve ! I onda nezz gdje da je pokrenem, ne pojavi se na desktopu ! :(

Molim vas pomozite sve oko ove igrice :(

Hvala ! :r
a da potrazis u program files ?? jednostavno pronadji fajl koji pokrece igru i napravi shortcut na destkop.
Al brate milion je nekakvih fajlova! Nemam blage koji pokrece igru ! U startu samo ima da uninstall !

btw. Imas li ti ovu igricu ? :r
Faris_87 je napisao/la:
Al brate milion je nekakvih fajlova! Nemam blage koji pokrece igru ! U startu samo ima da uninstall !

btw. Imas li ti ovu igricu ?
Crograms File/NovaLogic ili NovaWorld/Delta Force:Black Hawk/i nađeš deltaforce.exe(ako treba krakuješ)i to je to
Javi ako još šta treba GL
Nema tog!

Ako mi molim te mozes reci kako si ti sebi instalirao i postupke ! Molim te eto ! :/

Hvala brate unaprijed :(
Nista to ja sam iz interent kluba presnimio sve radio odlicno
nisam imao ikonice naso sam je u program filesu

I igra je odlicno radila al dosadi brzo
brzo se predju sve mape
Znaci moja preporuka u interent klub dje ima delta force presnimis i to je to na usb
Tako sam ja uradio
Taj *TEAM SABRE* ti je samo expanzija.Da bi je igrao potreban ti je instaliran BLACK HAWK DOWN..instaliras Team Sabre u folder gdje ti je BHD.
Ides u Program Files,nades ikonicu ili shortcut. Ubaci disk u CD Rom,otvori ga,otidi u folder Crack (moze se desiti da se zove Hoodlum ili Vengence),kopiras sve fajlove,desni klik na ikonicu ili shortcut,find target/open file location i onda paste,Yes to all. Pokreni igru i igraj :D
Saint12 je napisao/la:
Ides u Program Files,nades ikonicu ili shortcut. Ubaci disk u CD Rom,otvori ga,otidi u folder Crack (moze se desiti da se zove Hoodlum ili Vengence),kopiras sve fajlove,desni klik na ikonicu ili shortcut,find target/open file location i onda paste,Yes to all. Pokreni igru i igraj :D
Vidis ba da čovjek zna krekovat,nego mu je problem jer vjerovatno nemože da pronađe u program files.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.