Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Call of Duty BLACK OPS

205 pregleda · 20 odgovora · otvorena 27.11.2010. u 01:01

Dobro vece ljudi evo da otvorim i oficijalnu temu za ovu igru.

Sta kazete ljudi kakvi su vasi utisci o ovoj igri ?

Meni se igra na prvi pogled svidela kako mogu videti sa trailera i screenshotova vec sam stavio da se skida cant wait da probam multiplayer, jedina mana je sto je igra skupa

Moja ocena je 10/10 totalni pogodak, kao sto se moze i primetiti iz prilozene vesti o tome kako je srusila rekorde ... evo vam i youtube link o traileru

http://www.youtube.com/watch?v=OtRnpC7ddv8
meni igra totalno laga,nemogu da shvatim da mi igra moze lagat jos COD ej nikad mi COD nije stekao,doduse svejedno volim vise moderno doba ali steta stvarno,neznam mozda mi je procesor preslab,ni taj patch mi nije pomogao
mersimthebody je napisao/la:
meni igra totalno laga,nemogu da shvatim da mi igra moze lagat jos COD ej nikad mi COD nije stekao,doduse svejedno volim vise moderno doba ali steta stvarno,neznam mozda mi je procesor preslab,ni taj patch mi nije pomogao
Auh ne znam, koja ti je konfiguracija? Treba malo jaci procesor za black ops
Likewtf je napisao/la:
Auh ne znam, koja ti je konfiguracija? Treba malo jaci procesor za black ops
ma et pogledaj na profilu,nije uopce sad kanta neka al opet steka svako malo,ide 60 fpsa i onda steka koja glupost
ma et pogledaj na profilu,nije uopce sad kanta neka al opet steka svako malo,ide 60 fpsa i onda steka koja glupost
Nije los al ipak procesor je malo slabiji ...
Likewtf je napisao/la:
Nije los al ipak procesor je malo slabiji ...
ma uskoro cu kupit X3 3.1GHZ pa ima da vidim dal ce stekat
ma uskoro cu kupit X3 3.1GHZ pa ima da vidim dal ce stekat
ne verujem da ce stekat na takvom procesoru ;P
ma uskoro cu kupit X3 3.1GHZ pa ima da vidim dal ce stekat:r
koji X3
BR1cK je napisao/la:
koji X3
Intel X3 valjda XD
Takode, imam isti problem. Do sada igre koje su mi stopale jesu GTA 4 i COD ( jedino ova verzija ). Previse zahvtjeva ( to je jedina mana ). Sto se same igre tice, nemam kritike.
BR1cK je napisao/la:
koji X3
AMD Athlon II X3 445 Socket AM3 3.1 GHz

ili

AMD Phenom II 550 Socket AM3 3.1 GHz

usput et mozete mi preporucit koji da kupim ovaj phenom je malo skuplji ali nisu pare problem vec neznam samo zasto je skuplji jel to sto je phenom fensi ime
Likewtf je napisao/la:
Intel X3 valjda XD
nema intel X3 :D

Ima Intel Core i3 ( ima 2fizicke jezgre, i ima HyperTherading koji od jedne vidi dvije,u ovom lucaju vidi 4)

@ tema
Ja bih doodo jos para i uzeo AMD ATHLON II X4 640 @ 3.00GHz QuadCore AM3
BR1cK je napisao/la:
nema intel X3

Ima Intel Core i3 ( ima 2fizicke jezgre, i ima HyperTherading koji od jedne vidi dvije,u ovom lucaju vidi 4)

@ tema
Ja bih doodo jos para i uzeo AMD ATHLON II X4 640 @ 3.00GHz QuadCore AM3
je**m li ga jel amd ili intel..,..

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-phenom-ii-x3-720.html
Likewtf je napisao/la:
je**m li ga jel amd ili intel..,..

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-phenom-ii-x3-720.html
AMD PHENOM II X3 720Be @ 2.8GHz TripleCore, a ovo Intel Core2Duo...
moguce da mu je kao neki konkurent :P
ljudi mislim da smo sjebali skroz ovu temu
od mene jedno veliko SRY
i od mene
ne valja mi ovo nimalo :D
Meni se igra iskreno nije nimalo svidjela .
Presao sam je za neka 3h ..
Znaci igra je kratka prica nije nesto zanimljiva , jedino sto je izvlaci je grafika ..

Svako ima svoje ..
Hvala cao
SP nije los, odlicna prica. Engine star, grafika u odnosu na MW2 bolja 2%, dok je igra zahtjevnija 70% u odnosu na MW2.

MP nisam probao, niti cu pored svih problema, dok ih ne isprave patchevima.

PS3 i PC igraci su totalno zapostavljeni sto se tice novog CoD-a. Igra nije ni O od optimizirana, jede procesor, a grafkica radi nekih 30%.

Ovi nastavci CoD-a samo imaju u nslovu CoD, nista vise, rekao sam davno CoD je mrtav poslije cetvrtog nastavka.
Single player mi je sasvim ok , igriv je bio i prica je fino isla.

Samo opet je sve prekratko , i ako im se zasniva vecina na multiplayer sto se dugorocnog igranja tice.

Mogli bi nekad staviti story tipa assasin creed II da se fino izigras.
Igro sam ovu igru kod prijatelja, posto nemam neki komp. da instaliram na svoj. Igra je odlicna. Uglavnom preporucujem igru ;)
Igrica je bolja nego MW2 jeste da mi uzasno laga kad igram online, ping zna da bude od 300-999 ali to je zbog moje konekcije koja je trenutno sranje, a i treyarch je nesto zajebao pa prave sad patch. Sto se tice fpsa na singleplayeru mi je od 40-60 sve high, dok je na multyplayeru od 50-90.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.