Call of Duty: Black Ops službeni je naziv novog Treyarchovog uratka koji nam stiže 9. studenog ove godine. Baš kao što se i šuškalo, igra će biti smještena u razdoblje hladnog rata, a u nekim segmentima oslanjat će se i na vijetnamski sukob.
Diskusija
Call Of Duty Black Ops
130 pregleda · 14 odgovora · otvorena 31.07.2010. u 17:51
Po svim onim trailerima igra izgleda odlično, singleplayer je kod ove sve što ću igrati, je*eš MP u Black Ops...
Tako će izaći i CoD modern warfare 6 pa će na kraju skontat kako ljude boli qrac za moderno ratovanje više.
Sve poslije CoD-a četvorke je shrot, igrao mw2, bilo dobro, dosadilo, vratio se četvorci..
Tako će izaći i CoD modern warfare 6 pa će na kraju skontat kako ljude boli qrac za moderno ratovanje više.
Sve poslije CoD-a četvorke je shrot, igrao mw2, bilo dobro, dosadilo, vratio se četvorci..
Je*besh modern warfare... Dvica bila i ostala zakon <3
Ma svi dijelovi Call of Duty igre su prva liga, pocevsi od prvog dijela pa nadalje. Gled'o sam trailer i igra izgleda extra a i svidja mi se sto se malo vracaju na realnije dogadjaje jer je u zadje vrijeme ovo moderno ratovanje malo dosadilo.
Prejak gameplay čak i novo iskustvo sa helikopterskom borbom
k1ng_eXe je napisao/la:
Je*besh modern warfare... Dvica bila i ostala zakon <3
Ma joj meni je COD 4 zakon ...najjaci dio...presao sam 11 puta i svaki put mi bude zao na kraju kada svi poginu a samo ja ostanem ziv

MushRoom je napisao/la:
Tako kažeš jer kupuješ konfu od 600 KM
Legion je napisao/la:
Ma joj meni je COD 4 zakon ...najjaci dio...presao sam 11 puta i svaki put mi bude zao na kraju kada svi poginu a samo ja ostanem ziv

MushRoom je napisao/la:
hackuj igru i spasi ih

Nema nista jače od Battlefield 2 i Bad Company 2
i nista nece biti jače od nadolazećeg Battlefield 3, je**s sve COD naslove sada i glupi activison kad usrase i sefa i stanicu sa MW2 jos se priča da će u budućnosti biti pay2play COD naslovi :/ .
BF<3
i nista nece biti jače od nadolazećeg Battlefield 3, je**s sve COD naslove sada i glupi activison kad usrase i sefa i stanicu sa MW2 jos se priča da će u budućnosti biti pay2play COD naslovi :/ .
BF<3
Au brate do jaja je 
Ali kofiguracija mora bit na nivou, kuzis ne ? =]

Ali kofiguracija mora bit na nivou, kuzis ne ? =]
Kompanije prave se bolje i bolje igrice i jos pored toga zahtjevnije igrice,a na nama ostaje da kupujemo jace racunare 

MushRoom je napisao/la:
Tako kažeš jer kupuješ konfu od 600 KM
Svi govore da je COD2 najbolji ako igras na multiplayer...ali ovako single player COD 4 je najbolji
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.