Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Land of The Dead Instalacija

46 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.03.2011. u 20:11

Izvinjavam se administraciji na drugoj temi danas ♥

Evo ovako skino sam igricu sa ovog videa

http://www.youtube.com/watch?v=PkjPNANIJl0

i sve je doslo normala ali ne kontam kako instalirati jer ja ne kontam sta on misli pod onim sto je rekao u diskripciji (kada procitate diskripciju vidjet cete o cemu se radi)

ako neko moze da mi pomogne oko ovoga pls bio bih zahvalan :*
Drug ne vidim problem ovdje 
Kao sto je na klipu , prati upute i tjt . Kad skines igru extract files i onda run setup i to je to . Ako imas ISO skines Deamon Tools i mountas igru 
Headmyster je napisao/la:
Drug ne vidim problem ovdje 
Kao sto je na klipu , prati upute i tjt . Kad skines igru extract files i onda run setup i to je to . Ako imas ISO skines Deamon Tools i mountas igru 
hvala Bogu pa je neko odg 

ok to ali ja sam dl igricu i ima 2 Winrar Fajla Land of the Dead 1 i Land of the Dead 2 i u njima su cd-ovi sad ne kontam kako ta oba da extraktujem i gdje :S

evo vidis

i ovo su ti cd-ovi u njima

:*
ShOoRtY je napisao/la:
hvala Bogu pa je neko odg 

ok to ali ja sam dl igricu i ima 2 Winrar Fajla Land of the Dead 1 i Land of the Dead 2 i u njima su cd-ovi sad ne kontam kako ta oba da extraktujem i gdje :S

evo vidis

i ovo su ti cd-ovi u njima

:*
Ma nema problema drug , samo sad zaokruzi oba foldera i desni klik extract files . Kad se to zavrsi trebalo bi se stvorit setup ili ISO . Aj probaj kao sto sam ti rekao pa javi 

Ili install Team Wiever pa cu ti ja sve napravit .
Headmyster je napisao/la:
Ma nema problema drug , samo sad zaokruzi oba foldera i desni klik extract files . Kad se to zavrsi trebalo bi se stvorit setup ili ISO . Aj probaj kao sto sam ti rekao pa javi 

Ili install Team Wiever pa cu ti ja sve napravit .
evo napravio sam trebalo se dl ovaj neki 7zip i onda se extrakta i dodje setup 

evo instal sam i sve odo igrati malo sad

hvala tebi na pomoci 8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.