Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Metro 2033 instalacija !

159 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.02.2011. u 22:28

Pozz Gameri ! Sta ima , Sta se radi ? Nego da predemo na navedeno...
Dobio sam danas od drugara igru "Metro 2033" , uze da je instaliram i neznam kako . Ima tu dosta nekih file-ova , pa pogledajte... Ako neko zna kako da instaliram , pls nek odgovori , unaprijed Hvala !

Ajd ti nama stavi neku sliku neznam nista ovako napamet....bar reci koji su fajlovi u pitanju.......
Jel .iso , .rar , .zip ili sta vec

Uslikaj folder i kako to sve izgleda i koje su extenzije ili je klasicna instalacija sa autorunom ?
Najvjerovatnije je rijec o rar fajlovima (tako je kod mene)

Samo raspakujes sve te fajlova na hdd i pokrenes inst...

Opet (tako je kod mene)

:D :D :D
FontaneMas je napisao/la:
Najvjerovatnije je rijec o rar fajlovima (tako je kod mene)

Samo raspakujes sve te fajlova na hdd i pokrenes inst...

Opet (tako je kod mene)

Nije riječ o rar filovima, ne lupetaj, nije on tol'ko smotan

Nego prebacio je sadržaj oba dvd-a na HDD i svi fajlovi su u jednom formatu, ne može se extract, ne može se ništa...

On je na to mislio

@ NexT_T1

Nijedno od tih što si nabrojao .
gamer_exq je napisao/la:
Nije riječ o rar filovima, ne lupetaj, nije on tol'ko smotan :D

Nego prebacio je sadržaj oba dvd-a na HDD i svi fajlovi su u jednom formatu, ne može se extract, ne može se ništa...

On je na to mislio ;D

@ NexT_T1

Nijedno od tih što si nabrojao .
On je na to mislio... U tome i jeste stvar !!!

Nije napisao to sto je mislio.. Ja kontam da pomognem momku ako je ovako a ti odmah spamas tu :S
FontaneMas je napisao/la:
On je na to mislio... U tome i jeste stvar !!!

Nije napisao to sto je mislio.. Ja kontam da pomognem momku ako je ovako a ti odmah spamas tu :S
HAHAHA .

Ja samo kažem da nije tako, jer sam bio kod njega i gled'o sam igru, tako da nemoj džaba de se uzdižeš, ako znaš reci, ako ne, gtfo.
gamer_exq je napisao/la:
HAHAHA .

Ja samo kažem da nije tako, jer sam bio kod njega i gled'o sam igru, tako da nemoj džaba de se uzdižeš, ako znaš reci, ako ne, gtfo.
Lud si Haahahaha xD
2 dvd-a
Stavi sadrzaj jednog dvd-a u jedan folder , a sadrzaj drugog u drugi folder i daj mi reci kojeg su formata fajlovi ili uslikaj jbt ^_^

Najlakse bi ti bilo skines ultraISO i stavis te fajlove u .iso fajl i kasnije samo mountujes sadrzaj prvog DVD-a i kad bude traziloo da se ubaci disk 2 ....unmountujes sadrzaj prvog dvd-a(prvi .iso fajl) i mountujes (ucitas virtuelni drive) od drugog .iso fajla !
Daj mi sliku samo da vidim sta je zanima me bash ono et' !

Je***u tek sad vidim sta sam ja pisao.....reci koja je extenzija fajla i nadjes na google-u neki program koji podrzava datu extenziju ili skidaj novu igru ...nezzz sta da kazem jbg
:S
LOL !
NexT_T1 je napisao/la:
2 dvd-a
Stavi sadrzaj jednog dvd-a u jedan folder , a sadrzaj drugog u drugi folder i daj mi reci kojeg su formata fajlovi ili uslikaj jbt ^_^

Najlakse bi ti bilo skines ultraISO i stavis te fajlove u .iso fajl i kasnije samo mountujes sadrzaj prvog DVD-a i kad bude traziloo da se ubaci disk 2 ....unmountujes sadrzaj prvog dvd-a(prvi .iso fajl) i mountujes (ucitas virtuelni drive) od drugog .iso fajla !
Daj mi sliku samo da vidim sta je zanima me bash ono et' !

Je***u tek sad vidim sta sam ja pisao.....reci koja je extenzija fajla i nadjes na google-u neki program koji podrzava datu extenziju ili skidaj novu igru ...nezzz sta da kazem jbg
:S
LOL !
Slika :
E sorry ljudi , mislio sam danas da saznam kako mogu da stavim sliku u temu pa da stavim , al et... , pogledajte tu sliku u Gamer_ExQ-a...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.