Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Računar u problemima ?

68 pregleda · 4 odgovora · otvorena 15.01.2011. u 04:31

Eh , problem je jednostavn neću puno preseravat.U zadnje vrijeme u dosta navrata računar mi se jednostavno restarta , al' prije toga ispusti neki zvuk u stilu "trrrrrrrrr" i paralelno sa tim računar se zaledi(epic).

Sad se ja baš i ne bih sekirao oko toga da mi se desilo jednom , nego kontantno se to dešava , al' taj zvuk sam kolko' se sjećam i prije čuo samo je jedno vrijeme bilo sve u redu i evo ga opet
(nekad se i pojavi pri paljenju računara)

Pa me zanima samo da li je to neki virus il' procesor il.....

Samo još da napomenem da mi se to najčešće dešava dok igram Dote al' ne mogu sa sigurnošću reći jel samo tada jer negdje u sjećanju imam da mi se restartiro i dok sam veslo po forumima i slično.

Tema jes' smor , al' samo recite jel ovo neka ne il' ozb situacija.
pa najverovatnije da ti je napojna ili cooleri otišli.Nez tačno što od ovog dvoje, jeru mene sličan zvuk ispuštalo, ja oboje promijenim pa se više ne čuje.Također ako je cooler, onda može otići i procesor jer se pregrije.
Isti slucaj sam i ja imao druze,samo kod mene se i nije znalo kad ce se restartovati,a kad se restartuje prvo se nesto prijavi plavo,a nekad samo trrrrr i odmah se rr....problem sam resio tako sto sam promenio napajanje i poveco procesor ;)
to se meni desi kad ga udarim nogom xD
napajanje
uradi defragmentaciju hdd-a

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.