Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steel series siberia

192 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.02.2011. u 13:09

Poz .
Evo koristim ove slusalice i veoma sam zadovoljan .Neki dan mi se pojavio problem .Kad pojacavam zvuk na slusalicama pocne da krci i ne ravnomjerno mi salje zvuk .Znaci kad pojacavam na jednu slusalicu je jace a na drugu slabije ili nikako .Koristim ih oko godinu dana i sve radi perfektno osim ovog Otvarao sam onaj kontroler i ocistio sve al opet isto .Krci kad smanjujem ,pojacavam ,nekad se iskljuci jedna slusalica i tako ti problemi .
Eh sad imal igdje da ja ovo popravim ? Mozda da kupim onaj kontroler na slusalicama ?
To svakim siberiama nakon nekog vremena se pokvari ili sta vec ali problem je u onome sto se pojacava ://
jake su siberie slusalice to se jos meni nije desilo pune 2 godine koristim ih
Kod mene tako isto ( na drugim slusalicama ) kad pojacam na max cuje se na desnu vise a na lijevo slusalicu slabo gotovo nikako...
Jesul ti mozda ispadale ?
meni se isto desilo kada u cs.u puca vise ljudi krci samo, sve sam probavao ali nista
Bilo je vec tema sa ovim problemom....to ti je do onog hepeka sto se pojacava!!!

Isti problem kod logitech headseta ...ali malo jace "gurnem" onaj volume copntroler (ono sto se vrti ) I sve onda bude OK
I meni.

Smece od slusalica.

Sennheiser FTW!

Ako mislite da sam troll, nisam, pogledajte galeriju dr_house...
Headmyster je napisao/la:
Jesul ti mozda ispadale ? :D
Nikad u zivotu :D
cuvam ih kao i svu opremu :$ .Nikad ispadale niti udarane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.