Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FA] Glasanje • DOTM Januar 2011

874 pregleda · 41 odgovor · otvorena 12.01.2011. u 02:29

Predaja vasih desktopa je zavrsena - tema. Od 27 desktopa izabrano je 8 najkvalitetnijih koji su usli u finalni krug, glasanje u kojem ce memberi odluciti koji od navedenih je desktop mjeseca Januara 2011. Bilo je planirano 5 desktopa, ali zbog velicine nagrade broj finalista je prosiren za dodatna 3 mjesta.

Izabrani desktopi su:

1. desktop

2. desktop
Diskvalifikovan jer je glasao za sopstveni desktop - post.

3. desktop

4. desktop

5. desktop

6. desktop

7. desktop

8. desktop

Pravila glasanja
• Glasajte za dva desktopa (obavezno dva) koji su za vas najbolji uz obrazlozenje zasto bas ti desktopi, sta vam se toliko svidja itd. (obratite paznju da osim izgleda i funkcionalost igra vaznu ulogu).
• Pravo glasa imaju svi, osim onih sa ID-om preko 60k i manje od 30 postova.
• U slucaju da neko od finalista glasa za sopstveni rad slijedi diskvafiikacija.
• U slucaju da na prva tri mjesta bude izjednacen broj glasova o pobjedniku ce odluciti moderatori FA.
• Glasanje ce biti otvoreno do cetvrtka (13.01), 19:00h kada slijedi proglasenje pobjednika i podjela nagrada.

Nagrade
• 1.mjesto - 150 G.ba bodova by codex
• 2.mjesto - 100 G.ba bodova by KajotY
• 3.mjesto - 50 G.ba bodova by codex

Good Luck! =)
5. Ta neka pozadina me je privukla, bas je nekako slobodno, dobro ukompnirani drugi programi u to. :)

8. Samo radi svijetlih boja.
Eh ovakko glasam za 5 i 8 zatso je sve lijepo urađeno wall usklađen sa ostalim djelovima itd.... da ne objašnjavam  usvakom slučaju svaka čast !:r
7. i 8.

Zato što su najljepši. 

Ima ih još dobrih, ali ovi su mi najbolji.
2. i 8.
gott je napisao/la:
2.

Zasto ?

Prejednostavno, a sve na svom mjestu ko god da je radio svaka mu cast !

Volim jednostavne stvari a lijepe 
♥

Hvala svima :$

Ja cu glasat za 2 nvm :$

Post dobio šamar od archie

6 i 7. Po meni su ta dva najbolja 
glasam za rad 1 ^^

glasam za rad 4 ^^ 
1. i 2.
Jednostavno,ne previse nabacano i odlicno uklopljene boje,sve je na svome mjestu.
ja cu uzeeti 7 i 3

sedam iz razloga jer mi se svidja wallpaper i ona stvar kao u MAC-a i svakako to sa strane

treci samo zbog wallpapera

E ovako po meni prvo mejsto zasluzuje slika desktopa br. 5
a drugio mjesto zasluzuje desktop pod broj 1 ,.... nisu previse nadžiđani i zato mi se svidaju 
Moj glas ide za desktop pod rednim brojem jedan.

Zašto? Sviđa mi se sklad njegovog desktopa jer je wallpaper sparen sa ostalim desktop aplikacijama.

Veoma funkcionalno na prvi pogled.

1 - Jednostavno, a opet nekako komplikovano  
Zajeb. dobar wall, veoma pregledan, i k'o što reče filozof, veoma dobar izbor igara 

7 - Nema nekog posebnog razloga, jednostavno mi se sviđa "na oko".
6 i 8 duuuude :] .

6 mi je jedan od jacih, volim kad je 'vako simple, znaci nije nabacano nista, wallpaper takodjer odlican (Y).

8 mi je takodjer, kao sto sam naveo gore, simple. Nema nekih grčkih datoteka, ikonice ove su dobre  . Toe to . Sretno 
Moj glas ide 7 i 8. 

8 - sviđaju mi se ikone plus dobar wallpaper 
7 - za ovaj desktop nemam riječi 
1. i 6.

1 - Lici na moj nekadasnji desktop,pristup svemu i svacemu.Ma odlican.

6 - Najvise mi se svidja od ovih ostalih hafifnih sto su ostali,samo zato sto je " clean "

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.