Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] Glasanje • DOTM Februar/Mart 2011

510 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.03.2011. u 19:59

Predaja vasih desktopa je zavrsena - tema. Od 20 desktopa izabrano je 10 najkvalitetnijih koji su usli u finalni krug, glasanje u kojem ce memberi odluciti koji od navedenih je desktop za mjesece Februar/Mart 2011. Posto je bilo dosta dobrih deskova umjesto 8 kao sto je bilo receno, broj mjesta se povecao za dodatna 2 pa imamo 10 finalista.

Izabrani desktopi su:

1. desktop

2. desktop

3. desktop

4. desktop

5. desktop

6. desktop

7. desktop

8. desktop

9. desktop

10. desktop

Pravila glasanja
• Pravo glasa imaju svi, osim onih sa ID-om preko 62.000 i manje od 30 postova.
• Glasajte za dva desktopa (OBAVEZNO DVA) koji su za vas najbolji uz obrazlozenje zasto bas ti desktopi, sta vam se toliko svidja itd. (obratite paznju da osim izgleda i funkcionalost igra vaznu ulogu).
• U slucaju da neko od finalista glasa za sopstveni rad slijedi diskvafiikacija.
• U slucaju da na prva tri mjesta bude izjednacen broj glasova dat ce se mogucnost da bude podjela prve i druge nagrade na dva dijela ili mogucnost da pobjednika odluce moderatori FA.
• Glasanje ce biti otvoreno do Subote (19.3.) do 18:00h kada slijedi proglasenje pobjednika i podjela nagrada.

Nagrade (by codex)
• 1.mjesto - 150 G.ba bodova
• 2.mjesto - 100 G.ba bodova
• 3.mjesto - 50 G.ba bodova

Good Luck! =)
6 i 1

Nekako najbolje urađeni na oko .

- Moje mišljenje ...
Moji glasovi idu za 1. i 6. desktop.
1. i 6. slika su dobre,eo odmah stavljam ovu prvu na svoj desk. :)
3 i 1, ovaj 3. je presavrsen , a za 1. sam glasao jer se mora glasati za dva rada , GL svima
3 i 5.

Jednostavno tako
3 i 5

btw, moze li mi autor 5. desktopa (ili bilo ko) poslati onaj wallpaper na pm

hvala
2 i 8 .

2 - Jak wall
8 - Sve lijepo uklopljeno
3 und 8
2. i 9.
1 i 8 - prejako.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.