Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novogodišnji misterij

190 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.01.2011. u 11:12

Novogodišnji misterij : Mrtve ptice padale sa neba, uginulo još 100.000 riba.

Više od 1.000 ptica gradu Beebe, u američkoj saveznoj državi Arkansas, tokom novogodišnje noći počelo je padati sa neba.Mrtve ptice, uglavnom vrste kos, misteriozno su nastavile padati i prvi dan nove 2011. godine.

Vijest je obišla svijet te postala jednom od najvećih zagonetki za naučnike.

Znate li vi što je razlog ovom masovnom umiranju. Ovaj misterij se pojavio još u nekoj državi, ali nisam sad siguran gdje da nagađam...
Ma kakva zagonetka, kakav misterij.. Svi mi znamo ko su Amerikanci i čime se bave
Za ptice je rijeseno , umrle su od traume (vatrometom uzrokovane)
A ribe... il je neka bolest posto je umirala samo jedna vrsta ... ili neko zagadjenje koje je djelovalo samo na tu vrstu
Ma nema ponapijale se i ptice za novu ba.........9-)
Il su testirali neki otrov da ga mogu kasnije na nama, ili neku raketu a maozda i neki avion. ugl od vatrometa kako tvrde naucnici 100% nije moglo toliko ptica da umre :/

Mislim bilo je i prije za svaku novu godinu vatrometa pa nije uvoliko ptica s neba palo :/
Vatromet uzrok tj. strah ptica i padanje dole...
Prica se da je vatromet , al' nije iskljuceno da i su ove jake zime nesto uspjele da tu pomute situaciju .. Nisu stigli da obuku zimsku konfekciju ..

Sto se tice riba, tu je sigurno neko zagadjenje u pitanju, njima rijeke predstavljaju jedan vid kanalizacije
Ja mislim da je to zagonetka
vane je napisao/la:
i ja mislim, a sta mislis mozda je zagonetka ?
Mozda su i ribe od vatrometa?
ako su ptice od vatrometa, zasto su im unisteni unutarnji organi, to se samo nagađa da su od vatrometa :r
Ovako :

-Amerika je najjača vojna/financijska sila.Amerika ima ko zna novih atomskih/raketa/otrova koje nisu isprobane pa su ih sad isprobali i uginule su mnoge ptice i "RIBE".Znači pretpostavka je da su Amerikanci isprobali rakte;otrove itd; pa su uginuli ti organizmi.

-Kao što je elitwow rekao :

Znamo si ko je Amerika i šta posjeduje =P
Ma pusti to. hahha

ko će meni sada vjerovati da su amerikanci srušili blizance ?(wtc)

isto tako i za ptice straše ljudi.

Sigurno pirotehnika
Eldar001 je napisao/la:
Mozda su i ribe od vatrometa? :) :D:D
one su od vodometa.
Kakva zagonetka, pa one obicne petarde i rakete kad puknu moras se odaljit od jacine, sad zamisli kakav je vatromet i to za krhke ptice. Nije ovo prvi slucaj sa vatrometom i pticama.
vane je napisao/la:
Sve je moguce.
LOL

Kakve ba teorije zavjere, otrovi i pi**e materine? Pa čovječe, tebe petarda može ozljedit, a zamisli da se u sredini vatrometa nađeš... Možda ti ne bi pogin'o, al' ptice bi, sad vi razmislite zašto. :r
J**o vas ba vatromet , ko da su se samo u Americi bacali vatrometi?! Sto po Saraj'vu ne pocnu umirati ptice od vatrometa? Neki kazu munje ? Munje , naravno samo u Americi postoje munje nigdje drugo! Visa sila!
Medixon je napisao/la:
J**o vas ba vatromet , ko da su se samo u Americi bacali vatrometi?! Sto po Saraj'vu ne pocnu umirati ptice od vatrometa? Neki kazu munje ? Munje , naravno samo u Americi postoje munje nigdje drugo! Visa sila!
Jeli to slucajnost da su pale za novu godinu, a ne u augustu ili bilo kojem drugom danu/mjesecu?
Govorili su za ribe da se izlila velika kolicina nafte sto ih je poubijalo, ali da je uginula samo jedna vrsta ribe..... Ma ko ce znat sta ljudi rade...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.