Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nova godina Sarajevo

588 pregleda · 39 odgovora · otvorena 20.12.2011. u 15:49

Mnogi zele provesti anovu godinu u klubovima , hotelima u Sarajevu !!

Napisite ovdje spisak pjevaca i gdje ce nastupiti!!!

Gdje ce te vi za novu ?
Kuća 9-)
nekoliko jarana , nekoliko jaranica naravno i udri :D
9-)
Stan od 9 do 12 , od 12 do 3-4 Nikola i Marko Rokvic @ Aqua , onda gdje me Bog posalje
ma kakvi kafici i klubovi to mi uopste nije slavlje nove godine jer u kaficima i klubovima se slavi nesto pije nesto svaki petak - subote novu godinu je najbolje slaviti po meni u kuci sa drugarima , drugaricama itd,ja sam planirao to ali zbog povrede noge ne mogu pa cu fino novu godinu da proslavim s devojkom na trgu , pa cu onda da je slavim gde ona kaze a to 100% nece biti kafici ili klubovi :D
medinjo je napisao/la:
ma kakvi kafici i klubovi to mi uopste nije slavlje nove godine jer u kaficima i klubovima se slavi nesto pije nesto svaki petak - subote novu godinu je najbolje slaviti po meni u kuci sa drugarima , drugaricama itd,ja sam planirao to ali zbog povrede noge ne mogu pa cu fino novu godinu da proslavim s devojkom na trgu , pa cu onda da je slavim gde ona kaze a to 100% nece biti kafici ili klubovi :D
tzo je ono sto prakticiram vec par godina , izac i napit se i proslavit mozes svaku subotu , ali nova godina....odabrano drustvo , ugosna atmosfera kod kuce :D
meni nije jasno kakva je to nova godina nama omladini koju proslavljaš u klubu sa 70% raje koju ne poznaješ. Prvenstveno, tu mora da bude neki belaj, tuča, jer svi su 'pijani', svi furaju nešto svoje.

Ako ne možeš nać' 4-5 osoba s kojima ćeš proslaviti novu godinu, slavi je kod kuće.

Ja sam prošle godine slavio sa svojim društvom iz srednje, ove godine idemo skoro ista ekipa kod drugaice, bit' će njih 5-6 tako da očekujem da nova godina bude izvrsna.

i fkt ne razumijem one što kažu da će za novu kantera il dote msm :s
njanja je napisao/la:
Bacat petarde od 23:00 do 01:00, i onda na spavanje.
Koliko ti imas petardi pa da bacas 2 sata
@ Starci su kontali da idem na Alpe s njim-a.Meni svejedno samo da se negdje ide.
Sa jaranima kao i obicno
Sindrom1ran je napisao/la:
meni nije jasno kakva je to nova godina nama omladini koju proslavljaš u klubu sa 70% raje koju ne poznaješ. Prvenstveno, tu mora da bude neki belaj, tuča, jer svi su 'pijani', svi furaju nešto svoje.

Ako ne možeš nać' 4-5 osoba s kojima ćeš proslaviti novu godinu, slavi je kod kuće.

Ja sam prošle godine slavio sa svojim društvom iz srednje, ove godine idemo skoro ista ekipa kod drugaice, bit' će njih 5-6 tako da očekujem da nova godina bude izvrsna.

i fkt ne razumijem one što kažu da će za novu kantera il dote msm :s
Slažem se u potpunosti . Također , ekipa ko i prosle godine , samo jedna cura vise (jbg nemam istu curu ko i prosli put hehe)
Kod jarana kući , bice nenormalno, ludnica :$
Sa frendsima kao i uvijek kod nekog na vikendici.
_Kemo_ je napisao/la:
Koliko ti imas petardi pa da bacas 2 sata :)
@ Starci su kontali da idem na Alpe s njim-a.Meni svejedno samo da se negdje ide.
Pa dobro mozda svakih 5 minuta 2-3 petarde xD
Split
Na plaži, sa muško-ženskim društvom.

Kondomi, weed, votka, par topovskih udara = Savršena nova godina.
Skromno okupljanje Drugara i Drugarica sa veoma glasnom muzikom
Djeco u prirodu, u gradu mozete "slaviti" svaki vikend

Mozda je vecina premlada za to, ali necete se pokajati.. Neki planinarski dom/vikendica, vatromet, rostilj, ne moze bolje
Bit ću na gba do same fešte, bit ću na ts3u zajebavat se .Oko 00.00 ću baciti par petardi opaliti par puta iz pištolja i spavanac.
_Kemo_ je napisao/la:
Koliko ti imas petardi pa da bacas 2 sata
Imam 14, i rasporedit na dva sata.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.