Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moj prvi sajt

187 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.12.2010. u 22:36

Ev moja prva web stranica pa me zanimaju vasa misljenja, kritike, prijedlozi ..itd!

Da nebi bilo postova kao ovih dole naglasavam!
Ja sam radio design i ove druge stvari nisam mogao odlucivati!
FAIL ! domena ide sa maDŽioničar a gore u opisu/nazivu ili šta već piše Mađioničar ? :O
Drugo, strašna vam je ova muzika, čim uđem na sajt odma mi se bježi s njega xD
Malo Menu... Malo ovo sa strane 10 jer je sve jednostavno i ljepo oku mome ... za druge ne znam
sminka nako nego ti se ovim bavis ?
elitewow je napisao/la:
FAIL ! domena ide sa maDŽioničar a gore u opisu/nazivu ili šta već piše Mađioničar ? :O
Drugo, strašna vam je ova muzika, čim uđem na sajt odma mi se bježi s njega xD
+1

Muzika drama :/
Pusti elita sere Dobar je sajt samo ga treba jos malo doradit .... previse je jednostavan !
eLight je napisao/la:
Pusti elita sere Dobar je sajt samo ga treba jos malo doradit .... previse je jednostavan !
Što serem ? Na mađioničarski sajt stavit muziku iz horora i to valja ? U domenu stavit DŽ a u ovaj gore kurton ( ne znam kako se zove ) stavit đ i to valja ? Čim sam ušao, za 5 sekundi sam primjetio 2 greške, dalje mi se nije ni gledalo..
KATASTROFA !!! XD
Šta flameate momka odma, napravite vi nešto. Za početak dobro. Malo prejednostavno, i muzika sucks.
Nije lose nimalo, prvi je. Uz vise truda i rada , mnogo bolje ce da bude.

Gj

# Vi gore, ovo znate da napravite je l' ?

Zar nije bilo lakse naci neki free templat, malo editovat i uploadat na 000webhost.com ili uzeti od kgb-hosting.com web hosting

zatim uploadat i uzet domen besplatno www.com.nu
elitewow je napisao/la:
Što serem ? Na mađioničarski sajt stavit muziku iz horora i to valja ? U domenu stavit DŽ a u ovaj gore kurton ( ne znam kako se zove ) stavit đ i to valja ? Čim sam ušao, za 5 sekundi sam primjetio 2 greške, dalje mi se nije ni gledalo..
Pa prvi mu je!
Prati ovo
Balansiranje-magija :P
uzmes stap nataknes ga na prst i eto i ti si mađionicar

-Najstariji pisani dokument koji opisuje mađioničarski nastup datira iz 17OO.g p.n.e sta su oni znali ba sta je magija :P

- Kaze gore "...okruzen publikom..."ovo sve napacena djeca oko njega

Sam templejt i sajt je dobar al tekst i muzika tjeraju u kreven 10 dana
Lijep Sadrzaj

ali izgled Tuga
Jednostavan dizajn,nije lose.

Ali ovo maDZionicar fail teski
Super sajt :)
Prvi web da ovako ispadne? Meni ovo lici kao rip, no offense ako si ti radio
Da vas ne citiram pojedinacno, a i ne mogu! :D

elitewow: I za muziku i ime domene mi je tako covjek rekao da uradim!Znaci nista nisam ja mogao odlucivati!

PROproPRO: ;)

WonderBoy: Da! :D

The_Godfather: Covjek tako rekao! :D

GaMeR_ExQ: Isto covjek rekao, al et pitat cu ga da maknem!

eLight: Hvala! :D

muhamed123: Napravi nesto ovako ulozi trud pa ces vidjet kako je glupo kad ti neko kaze!

g0ran: Hvala!

Neophyte: Hvala! :D

Mandriva: Skini template edit ga i budi designer! ;)

Medixon: :D

LoL32: Hvala hvala mene samo i zanima za design ovo muziku i ovo sam dobio pdf i da ubacujem!

areef: :/

eLiO: rekao sam vec u vezi toga!

TAU: Hvala!

KingstoN1: ......

daha; Sam ocm! :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.