Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem Swift Panel na Debian 5

60 pregleda · 3 odgovora · otvorena 25.12.2010. u 15:07

Pozdrav!

Da li je nekako moguce instalirati Swift Panel na Debian 5 (Virtualna Mashina) linuxu.

Ja sam sve instalirao, web server,php5,mysql,ioncube loader, libssh2, openssl...
Konfigurisao sam confuguration.php lepo sa imenom baze itd.
Sve se lepo kompajluje. Ucita se ssh2.so, ioncube, libssl i ostali plugini za php5. To sam proverio preko phpinfo(-1);
Swift Panel iskopiram u /var/www folder i kada udjem na http://127.0.0.1/install/ web browser nista ne prikaze idem u view source code i tu nema nista? A kada probam da executujem bilo koju drugu php skriptu(koja nije vezana za swift panel) ili bilo sta drugo sve lepo radi? Probao sam da mu dam permission na sve fajlove i foldere 777 ali ni to nije resilo problem.

Pokusao sam da instaliram na CentOS 5 ali tu sam imao dosta problema sa raznim paketima koji su falili i nekako sam uspeo da instaliram swift panel. Tu sve radi osim login screen-a za korisnike(isto se nista ne prikazuje samo prazna strana) sto mi je najvaznije?

Moje pitanje je "Da li je neko uspeo da instalira Swift Panel 1.6.1 na Debian 5 linuxu?"

Hvala unapred!
Već si postavio 1 temu!
reaveNz je napisao/la:
Već si postavio 1 temu!
Izvinjavam se nisam video... Slobodno obrisite jednu!
Vita94 je napisao/la:
Izvinjavam se nisam video... Slobodno obrisite jednu!
Nisi vidio da si postavio temu ?? Omg :P

Uzmi ubi pa se pistolj !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.