Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Game Panle za CENTOS

146 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.08.2010. u 00:31

Pozdrav Gameri,
interesuje me koji je njabolji CP za game server.. ima li tko iskustva sa tim i ako ima plzz da mi ih prenese.... POZZ
Swift Panel Swift Panel

Post dobio aplauz od LinuX

OK Swift Panel nije los, al nemam nikakvog uputstva kako da ga instaliram na CENSTOS preko SSH... imas li kakvih prijedloga ili da i dalje googlam :D ??
bahosting je napisao/la:
OK Swift Panel nije los, al nemam nikakvog uputstva kako da ga instaliram na CENSTOS preko SSH... imas li kakvih prijedloga ili da i dalje googlam ??
Ima upustva nego ti nećeš da platiš licencu

ne
hehe nije da necu al imaju neki bug na swifs panelu pa licenca nikad da dodje..ne znam sta je.. al hajd :D imas li kakvo bolje rijesenje za ovaj moj problem :D???
Ako ne znaš instalirati swiftpanel, mani se gamehosting-a odmah na početku - isacortisa

Post dobio aplauz od Gazmeister

isacortisa je napisao/la:
Ako ne znaš instalirati swiftpanel, mani se gamehosting-a odmah na početku - isacortisa
Jel se iko pametan rodio ?, da zna sve ? svi hosteri su naučili dizat servere itd...
kgb hosting uskoro izbacuje svoj game panel koji je radjen na bazi swift panela koji je jako popularan kod nas bas zato sto smo mi poceli da ga koristimo a svi ostali krenuli da ga koriste za nama ali on je zamro nema vise podrske niti unapredjenja a mi smo napravili nasu stvar sa mnogo vise opcija i boljim dizajnom pa cemo sad oko septembra da ga pustimo u prodaju, videcemo za cene kretace se izmedju 5 i 10 eur mesecno po masini ;)

Post dobio aplauz od Gazmeister

Installiraj ga na neki webhosting što ima ssh2 i saffe mod off i kraj priče

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.