Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Game shop u sarajevu?

313 pregleda · 17 odgovora · otvorena 21.12.2010. u 22:19

Pozdrav svima,htio sam da vas pitam ima li neki dobar shop u Sarajevu gdje mogu da uzmem original igre ili igre provjerenog kvaliteta, jer ovde na Dobrinji stvarno nema niti jedan shop da ima igrice da valjaju.Hocu da igram Guild Wars ali mi treba CD key a ne mogu ga nigdje naci ima samo na originalima.
Rekoba je napisao/la:
Mozes li malo objasniti gdje je to???
imtec.ba
plus.ba
bbicentar.ba
U Imenu Teme Mora Biti Tacno Precizirano O Cemu Se Radi

Pomoc/Problem=Kanta
Htio sam da stavim Pomoc ali nece nesto,samo je bilo diskusije ,link i izaberi...?
Rekoba je napisao/la:
Htio sam da stavim Pomoc ali nece nesto,samo je bilo diskusije ,link i izaberi...?
Trebao si da stavis u naslovu teme o cemu se radi,u tvom slucaju

Game Shop u Sarajevu
Imaš pored kvadrant pijace na Čengić Vili CD SHOP. Imaju sve, i fušeraj, i original, i za PC i XBOX i PS2,3 etc.
Rekoba je napisao/la:
Mozes li malo objasniti gdje je to???
Kad udes u bbi spustis se dole onim stepenicama! Imas dole one motore,imtec... Vidjet ces lika sjedi za pultom na kompjuteru.Sa njegove lijeve strane imas CD Shop! :D

EDIT: Ti ides ovim stepenicama ispod devetke! Shop ti je 11 !
Klik!

:D
u imtecu u bbi centru xd
Imas u NewYorker otvoren u subotu =) proslu ..na drugom spratu ima kao prodavnica dijelova za racunare i imas u sklopu tog igrice..originali..New Yorker ti je pored Holiday Inn-a

MiR
MrSm0g je napisao/la:
Imas u NewYorker otvoren u subotu =) proslu ..na drugom spratu ima kao prodavnica dijelova za racunare i imas u sklopu tog igrice..originali..New Yorker ti je pored Holiday Inn-a

MiR
Nije se otvorio New Yorker kralju nego Alta! A u sklopu toga imas New Yorker! ;)
firee je napisao/la:
Nije se otvorio New Yorker kralju nego Alta! A u sklopu toga imas New Yorker! ;)
pa je**m ti sve to znaci da se i new yorker otvorio !
Tržni Centar Merkur Otoka

Gradačačka 1 , Sarajevo

GAME SHOP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.