Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GameHosting Solucija u vlasnistvu KGB-a!

317 pregleda · 17 odgovora · otvorena 21.12.2010. u 12:39

KGB Hosting je otkupio game hosting Solucija.ba
Kao sto naslov kaze, solucija.ba vise nece raditi game hosting, vec samo web hosting i svi koji kod njih imaju web host ostaju tamo na tom sajtu i forumu.

Svi game serveri koji su hostovani kod njih prebacuju se na nas panel i te masine prelaze u nase vlasnistvo tako da smo mi sada u procesu reinstalacija masina i podesavanja na nacin na koji mi to radimo, tako da ce korisnici solucija.ba game hostinga od 20.12. da budu korisnici KGB Hostinga .

c/p: http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?15174-KGB-Hosting-je-otkupio-game-hosting-Solucija.ba

Zanimljivo,jedina firma koja je mogla donekle biti konkurent KGB-u postala KGB.Da cujem vase misljenje na ovo :)

Peace^^
Ko da sam znao da ce se ovo desiti..
Barem KGB'ovi serveri NE GUTAJU METKE, NEMAJU PING FAKER, kad god sam usao, isto ko da igram sa dial upa, a ne sa adsla.

Cestitke KGB'u,
a samo me jedno interisuje, posto nema vise konkurencije, mislim da ce da skoci cijena servera barem za 0.10 eura
Zanimljivo zanimljivo

iGGi opet potuko hosting scenu :D
Sad se vidi da je KGB uvijek bio najjači i da će uvijek ostati najjači !
iGGi <3
KGB <3
gigant
GruNt je napisao/la:
Barem KGB'ovi serveri NE GUTAJU METKE, NEMAJU PING FAKER, kad god sam usao, isto ko da igram sa dial upa, a ne sa adsla.

Cestitke KGB'u,
a samo me jedno interisuje, posto nema vise konkurencije, mislim da ce da skoci cijena servera barem za 0.10 eura
Nema konkurencije ali to ne znači da se sad može igrati i nabijati cijene kakve on želi. Ne sekiraj se ti ništa, cijena će sigurno ostati ista.
koliko je ovo pametan potezn znati cemo uskoro :/ solucija vlasnik je uze lijepe novce, i ocekujem uskoro novog providera
Čestitke KGBu i Igoru

GL
Vidi se da KGB napreduje i da najjaci na nasem trzistu potopili su konkurenciju sada i sigurno na nasim prostorima nece se duze vrijeme pojaviti niko ko moze konkurisati KGB.
Serveri koliko toliko nisu losi (kod nas nema boljih) pa zato na nasim prostorima su naj (:

Tako da zelim svu srecu u daljem radu KGB hostingu.
GruNt je napisao/la:

Cestitke KGB'u,
Aj ne prdi bezveze.
Neki dan udjo na solucijin cw server(ove nove neke masine im iz Srbije)
Je**n server, 100 fps, lag 0-10.
Znaci stvarno su se bili poboljsali, ali jbg.

btw. Da im masine nisu valjale, nebi kgb uzimo'.

Aj ciao.
Vi govorite, zao Vam solucije, zasto ce Vam biti zao ?

Frajer uzeo dosta para i lagano se povukao, vjerujte mi ne bi prodao soluciju da mu iggi nije ponudio dobru lovu.
eldeeN je napisao/la:
Vi govorite, zao Vam solucije, zasto ce Vam biti zao ?

Frajer uzeo dosta para i lagano se povukao, vjerujte mi ne bi prodao soluciju da mu iggi nije ponudio dobru lovu.
Upravo tako čhosene

Solucija je svakako imala profita od "djece" koja nemaju pojma o serverima i tako. Svaka čast
Svaka čast KGB-u, još jednom su pokazali ko je glavni
Solucija.ba je insistirala na tome da se proda Game Hosting, tako da nemojte potcjenjivati nikoga tipa "hahah KGB sabio Soluciju".
CAO Svima !!!

Ovako imam jedno vrlo vazno pitanje !!!

I voleo bih da mi sto pre odgovorite !!!

Kako mogu da kontaktiram Iggi-a , bilo sta , br , email , gmail , hotmail , yahoo , msn , facebook ........ Ili bilosta drugo !!!

HWALA UNAPRED !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.