Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ProGaming.Ba SAMP by KGB

185 pregleda · 13 odgovora · otvorena 13.12.2010. u 23:36

Obavještavamo naše cijenjene igrače i članove da je ProGaming.Ba RolePlay SAMP prebačen na KGB mašinu lociranu u Srbiji što garantuju najmanji mogući ping na Balkanu.

Novi ip: 217.26.212.40:7710

Prijave za lidere u toku.

Bujrum svima.
Ima li kakav tut za ovaj multiplayer? Znam da sam pokušao napraviti prije 3,4 mjeseca i neku mi grešku izbacivalo na kraju i odustao od toga. :/
StealtH je napisao/la:
Ima li kakav tut za ovaj multiplayer? Znam da sam pokušao napraviti prije 3,4 mjeseca i neku mi grešku izbacivalo na kraju i odustao od toga. :/
Nema nista drug specijalno, instaliras san andreas, odes na www.sa-mp.com/download.php i skines SA-MP 0.3b R3 Client . Zatim kad skines instaliras ga u folder u kojem je SA. Zatim pokrenes taj client , upises svoje ime ingame ( Ime_Prezime ), dodas ip i igras
Nek ti je sretno sa serverom
StealtH je napisao/la:
http://www.blog.hr/print/id/1625155775/gta-san-andreas-multiplayer-online.html
Neophyte je napisao/la:
Nema nista drug specijalno, instaliras san andreas, odes na www.sa-mp.com/download.php i skines SA-MP 0.3b R3 Client . Zatim kad skines instaliras ga u folder u kojem je SA. Zatim pokrenes taj client , upises svoje ime ingame ( Ime_Prezime ), dodas ip i igras
E ne znam jarane, može biti da nije valjala igra, il šta ja znam. Jer mi je nakon dodavanja IP-a i pokušaja ulaska na server izbacivalo čini mi se ono SAMP has stopped working. Pa sam zato mislio da nešto nisam dobro uradio.

@Son1K

Hvala
VoLtimaND_ je napisao/la:
Ne moze ip nesto !!
moze, mora moci probaj ponovo :).., btw moras imat noviji samp client 0.3b jer su svi gotov sevrveri prebaceni na njega :)
Sada ce izac 0.3c verzija :P
Ma to je zakon mozes haubu otvarat stavljati tablice na auto ma rulzzz verzija :P

Btw sretno sa serverom imam preko 800sati SA-MP gaming sve na RolePlayu tako da mi je vise dojadilo sada volim samo DM :P
reLo tvoj srw ? ili... igro sam na GF SAMP Roleplay imo 350 sati 14lvl bio i posvadam se sa headom i dobijem ban... xD sad csa igram nekad cu uletit na taj srw xD
dobar je server, samo morate nagurat raje, btw. ako vam bude trebala pomoc u vezi scriptanja tu sam.. [email uklonjen] pozzzz
StealtH je napisao/la:
Ima li kakav tut za ovaj multiplayer? ;D Znam da sam pokušao napraviti prije 3,4 mjeseca i neku mi grešku izbacivalo na kraju i odustao od toga. :/
Covjece zar ima ista tesko ? :D Samo Na google ukucas Samp Download , ispadne ti stranica www.sa-mp.com . instaliras klient i stavis ingame nick i dodas server, samo igraj :D
veca100 je napisao/la:
Covjece zar ima ista tesko ? Samo Na google ukucas Samp Download , ispadne ti stranica www.sa-mp.com . instaliras klient i stavis ingame nick i dodas server, samo igraj
E 'ebo ga ti, vidiš da sam napisao gore da mi je neku grešku izbacivalo nakon dodavanja servera i da mi je dosadilo petljati s tim. Pa sam zato mislio da nisam nešto dobro uradio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.