Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi SA:MP Server, Northern lights RolePlay!

260 pregleda · 9 odgovora · otvorena 02.01.2011. u 00:57

Pozdrav svima evo zelio bih reci svima za jedan novi server ~~> Northern lights <~~

Server je RolePlay Server, simulacija stvarnog života!
U gamemodu se nalazi puno kuca i firmi, koje možete kupiti!

Organizacije koje su na serveru su :
Los Santos Police Department
Special Weapons And Tactics ( SWAT )
FBI
Medical Department
Hitman Agency
Taxi Služba!

A imamo i gradonačelnika i njegove službenike !

Imamo i bande kao što su:
Ice Cold Family
18th street gang
Mara Salvatrucha
Sicilian Crime Family

Na ovom serveru možete naći puno poslova i evenata...

Evente na serveru ce odrzavati administratori/gamemasteri svaki dan i djeliti nagrade.Admini ce nastojati biti prema vama sto ljubazniji

Administrator ili GameMaster pozicija cete moci dobit ako ste jako aktivni, pomazete igracima, postujete dobro roleplay i ostala pravila...

Server za sada ima 50 slotova ali to je privremeno dok ne nađemo još igraća, dnevno nam je rekord 19/20 igraća.

Ako želite doznati nešto više o gamemodu evo vam link za opis CIJELOG GameModa: http://nl-gaming.net/forum/viewtopic.php?f=11&t=44
Web stranica nam je: http://www.nl-gaming.net
IP servera je: 188.72.226.230:7778
Sa poštovanjem, Beka
Fino fino , samo si nam mogao nesta vise reci o gm-u. Sretno
Evo Neophyte,
Editirao sam post i stavio link do teme na našem forumu gdje imate cijeli opis gamemoda!
beka je napisao/la:
Evo Neophyte,
Editirao sam post i stavio link do teme na našem forumu gdje imate cijeli opis gamemoda!
Hmm, nije nimalo lose. Do sada najbolji, tj. najljepse uredjen gm kojeg sam gled'o. Samo na pocetku skontaj neki renthouse kod skateparka, nek rentaju skutere one a bicikla 2-3 stavi. Ono sa lociranjem auta, to sam radio ali zbuga se uvijek, il kad pukne konekcija ili nesto drugo. Ne znam kako je kod tebe.
Svidja mi se takodje sto ima firmi dosta, a ne bude ih 5 onda cijena jedne poraste na 999 ziliona i server bude pun para.
Nastoji da cijene budu sto realnije, da plate budu sto realnije i slicno. Nemoj da ti odma skacu cifre po 10k+, jer vidio si CH, regas se imas 90312312 $ sto se nimalo meni ne svidja. Mislim da ce od ovoga biti nesta, mozda te ime malo zeza ali nema veze. Takodje pripazi kome dajes admine i gm-ove jer od toga ti ovisi 51% igre i broja igraca. Na eventima na pocetku nemoj stavljat neke uberhigh nagrade, i dosta jos toga imam pisati ali mrsko mi.

Uglavnom, sretno sa serverom
Hehe, hvala ti!
Cijene pokušavamo održat što realnije...
Ovo su slike sa testiranja GameModa...
Lijep opis samo da je malo opširniji.

Lijepo što ste odma kupili domenu da se nebrukate sa besplatnim.

Mozda vas posjetim.
Mogu reci da je odlican server,admini ljubazni itd...
Vi gore ste mogli malo i procitat prije postanja..

" Evo Neophyte,
Editirao sam post i stavio link do teme na našem forumu gdje imate cijeli opis gamemoda! "
A sta reci nego cista kopija CroHerze RPG/DM-a! Sramota nek vas bude!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.