E dragi moji. Imam jedan problem oko facebooka (ako se moze nazvati problemom) koji me jako iritira. Naime, do prije mjesec dana mi je, cim se neko javi na chat, iskakalo u mozilli ono "Install missing plugins". Kako mi je dosadilo sto mi stalno to izbacuje, ja sam instalirao taj plugin. Od tada mi se desava ovaj iritantni problem. Vise mi ne izbacuje da mi fali plugin, ali ako mi se neko javi na chat u trenutku kada pišem npr. post ili temu na gamersu, jednostavno mi ne otkucava znakove dok ne vidim šta mi je došlo na chat. Zbog toga uvijek zatvorim facebook kada pišem neku temu i sl. jer ako mi se neko javi na chat, a ja u tom trenutku pritisnem backspace želeći da izbrišem riječ ili slovo, ono me automatski backa sa stranice i propadne mi sve što sam pisao.
Pitanje je, dakle, kako da riješim taj problem a, ako niko ne zna, barem mi recite koji sam plugin instalirao (jer se ne sjecam) kako bi ga mogao uninstalirati jer biram manje od dva zla.
Eto toliko, ko pomogne dobije aplauz i jedno veliko hvala.
Pitanje je, dakle, kako da riješim taj problem a, ako niko ne zna, barem mi recite koji sam plugin instalirao (jer se ne sjecam) kako bi ga mogao uninstalirati jer biram manje od dva zla.
Eto toliko, ko pomogne dobije aplauz i jedno veliko hvala.