Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook chat !?

136 pregleda · 14 odgovora · otvorena 27.01.2011. u 19:36

Hy

~ Evo vec 5 dana na chatu mi kad se dopisujem dupla sve sto napisem po 2 , 3 puta Neznam sta je , prije 5 dana sam sistem obaro ja mislim da nema virusa.
~ Znate li do cega jee nebi dizo temu beze da znam , 5 dana ev mislim samo ce proci ali nista.

Jel kome jos desavao ovaj problem ?
to je bug, al ustvari onom kome pises ne dolazi dva puta, samo jednom, to kod tebe prikazuje 2 puta, desavalo se i meni nekad, al bas uvijek da se desava ne...
i meni je to bilo..
PS izbrises facebook pa ga ponowo instal...:D
Od uvođenja novog izgleda FB profila se raja žali na različite bugove. Tako ti kopira 2-3 puta što na chatu napišeš. Ali to tebi samo prikaže, nije ovome drugom što se dopisuješ sa njim. Isto tako ti često bude kako je korisnik sa kojim se dopisuješ dostupan, pa nedostupan, i tako šara.
- To ti je bug . I kod mene zna da bude isti slučaj , samo pored toga još stoji : " Dogodila se greška ! Poruka nije poslana " . Što me nekada zna dobro da iznervira .

btw . Za FB je karakteristično da je pun bugova , koji se koliko sam čuo ne mogu ispraviti .
Ma to ti moze bit i do konekcije,zna to i meni ponekad kad mi je slaba konekcija,Ponekad mi rijeci pobrka,posalje mu tek ono sto sam pisao prije 7-8 min... :D
NemoN je napisao/la:
- To ti je bug . I kod mene zna da bude isti slučaj , samo pored toga još stoji : " Dogodila se greška ! Poruka nije poslana " . Što me nekada zna dobro da iznervira .

btw . Za FB je karakteristično da je pun bugova , koji se koliko sam čuo ne mogu ispraviti .
Bas tako ono desila se greska pa moram reload stranicu i onda ja budem prijavljen na fb nervira me drama nemogu lijepo da se dopisujem
eXplozion je napisao/la:
Bas tako ono desila se greska pa moram reload stranicu i onda ja budem prijavljen na fb nervira me drama nemogu lijepo da se dopisujem
- Sačekaj još koji dan , možda se stvari poboljšaju .
Deaktiviraš se 100 % working.
Meni problem stalno sam raji offline online dešava mi se to da napišem 1 pa se samo napiše još 3 puta ili nekad više ili manje kako kad a to mi se počelo dešavat sad otkad su mi uveli bez konektovanja da je uvijek connect :D
Da postoji problem, i to je do FB 100%, kod mene je 2mb konekcija, i tako mi izbacuje, ponavlja iste stvari, udjem na drugi akaunt, sve normalno, pokusavao sam sve, brisati nepotrebne aplikacije, mjenjati jezik, delete history i cookies sve, ali nista ne pomaze, do njih je, valjda ce popraviti, ako ne, nema druge opcije, vec naparviti novi acc :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.