Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FACEBOOK problem oko imena ?

193 pregleda · 13 odgovora · otvorena 07.01.2011. u 15:37

Ćao , šta ima , šta se radi ?

- Ovako imam pitanje oko FACEBOOK-A prije sam mijenjo ono imena bas i sad htio da nesto stavim izbaci mi ovo da vise nemogu mijenjati imena.
- Sad me interesuje mogu li ja od tih prijasnjih imena koje sam stvaljao da izbrisem pa da stavim novo koje sad hocu

- Evo da ne bude sta ti pise itd ..

[B]Name Change Limit Reached
Sorry! You've updated your name the maximum number of times allowed and your name can't be changed again. To list another name you go by, such as a maiden name, please use the Alternate Name field below.[/B]
pa sta ti fali da uzmes neko od vec promjenjenih :P
Pa to i ja znam haha . . Znaci mijenjo si odredjen broj Puta , pa nemos vise , a ima slican kod moje seke problem , nemoze nikako da mijenja cak ni nepise to limit .
Etc . Nadam se da sam pomogo .

Cus kthxbye !.
LoL32 je napisao/la:
pa sta ti fali da uzmes neko od vec promjenjenih
isfurala imena
zAAAh1r je napisao/la:
Imas ispod zamjensko ime probaj to.
Nista to je alternativno ime ;(
To je to kad hoćete biti ono ultra fensi kul ovo ono :D
Isti problem je i meni...Uzmi neko od bivsih "imena" i to je to :)
- I meni je bio isti problem .

Sačekaj 2-3 dana , pa onda pokušaj da promjeniš . Ako ne mogne , onda si vjerovatno mijenjao određen broj puta . I time prešao limit .

btw . Ovakvo nešto nije potrebno FB-u .
NemoN je napisao/la:
- I meni je bio isti problem .

Sačekaj 2-3 dana , pa onda pokušaj da promjeniš . Ako ne mogne , onda si vjerovatno mijenjao određen broj puta . I time prešao limit .

btw . Ovakvo nešto nije potrebno FB-u .
Ma brate ja to ima mjesec dana cekam da promijenim i kontam mocu za koji vremenski period ali nista opet , ma sranje sto su to uvelili
Tako vam i treba kad mijenjate stalno imena ime trebate jednom postaviti i više ga ne mijenjati a ne svaki dan

<3 treba volim

nisam raspolozen

itd... da ne nabrajam više haj idi mijenjaj u knjižici svaki dan ime i prezime ?

@edit: xD
ehhehe pa maximalno si put promijenio imne,neces ga vise moc vratit na staro ili promjenit,nma trika koji bi uspio ,ali ako vec toliko ocajnocki zelis promijeniti ime *NapravI noVi pRofiL* :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.