Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Intelli ?

113 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.12.2010. u 19:56

Večer momci.

Naime, imam možda za nekoga vrlo smiješan problem, ali neki dan mi je u po frke prestao raditi scrol na intelli-u, ne može znači samo gore dolje, dok rade ostale funkcije scrola. Probao sam da ga otvorim međutim nisam našao niti šarafe niti išta. Skidao sam one teflonske pločice, ali opet ...

Ako neko zna kako da otvorim miš nek' se javi pls xD

Ovaj miš

neke stvari imaju rok trajanja.

brate nista ne diraj
skupi pare i kupi isti ja sam dao 38KM za crnu verziju (imtec.ba)

lol sad mu cjena 45km
BR1cK je napisao/la:
neke stvari imaju rok trajanja.

brate nista ne diraj
skupi pare i kupi isti ja sam dao 38KM za crnu verziju (imtec.ba)

lol sad mu cjena 45km
ma sutra cu mu ja nabavit' inteli samo nek mi donese 15 KM :P
car7el je napisao/la:
ma sutra cu mu ja nabavit' inteli samo nek mi donese 15 KM :P
evo gledam u plusu ova bjela verzija 22KM al je nema na stanju
nek naruci
BR1cK je napisao/la:
evo gledam u plusu ova bjela verzija 22KM al je nema na stanju
nek naruci
ma normala ^^ :D
Ja svoj inteli jucer otvorio. Ispod donja 2 glidea(klizaca) imas sarafe i njih odvrnes a ispod gornja 2 je samo stavljeno kuciste misa. Mada ja ga nikako nisam uspio otvoriti taj gornji dio al sva sreca mis je sav pokvaren trebo mi je samo skrol tako da sam ga otkinuo DD
brate imam isti istac mish, jbg to ti je do misha otisao scroll 90% nista drugo se tu nemoze
Trehni ga od zemlju pa sta bude , bude !

Post dobio šamar od mirofa

Imas 2 sarafa ali prvo skini ova dva fazona sa misa :

To kad skines imas 2 sarafa odvrnes i gore gdje kabal imas neku plastiku bla bla ...nije tesko skinuti ali tesko je da nesto ne polomis
mirofa je napisao/la:
Imas 2 sarafa ali prvo skini ova dva fazona sa misa :

To kad skines imas 2 sarafa odvrnes i gore gdje kabal imas neku plastiku bla bla ...nije tesko skinuti ali tesko je da nesto ne polomis
Pa da i ja sam tako kad sam skidao prvo jedno 15 minuta se mucio kako da skinem a da ne polomim i na kraju se iznerviram i polomim ionako mi je trebo samo skrol iz tog da bi zamjenio sa drugim inteliem, al ga se ne usudim otvorit jer cu ga polomit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.