Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PVP Nemoguc

141 pregled · 6 odgovora · otvorena 02.01.2011. u 11:06

Pozz,

Poceo me pve smarati ocu malo da ucim pvp, ali za mene pocetnika se cini to ne moguce. Igram protiv lika duel, znaci lik konstantno skace i skida select sa sebe, ja igram na privatnim serverima, pa pitam je li to tako i na orginalu, ili je bug na ovom serveru ?

Naravno protiv tog istog lika sto sam igrao duel, znaci lik konstantno se blinka sa warriorom, pa nekad i nestane ili sta vec, je li to meni lag ili ?

Stavljao sam i one keybidove i te gluposti, stavio sam strafe left, right na A, D i to mi je tri puta teze tako igrati, a prije sam igrao samo na misa, pa je li dobro to igrati samo na misa jer mi je mnogo lakse bacati magije i sve i mnogo sam navikao na to.

I bacite po koju taktiku u pvp, nikako mi se pvp neda igrati, likovi me sa rogom razbiju, ja warrior, naravno ja sam nub, al to su privatni serveri tako da su mi i protivnici nubovi, pa bih se malo ja potrudio da budem malo manji noob :)
- Prvo nauci koristiti KEY BINDOVE onda sto manje koristi miš.
- Miš koristis samo za polozaj kamere i pomjeranje ali bas rijetko ovog drugog.
- Naprimjer Bind "shift + 2" to ti je gornji tab!
- Bind "e"
- Bind "q"
- Bind "f"
- Bind "r"

- ovo su bindovi koje sam ja koristio za 'main' taskbar i to za one glavne spellove / attackove.

- Imaš taktika mnogo i puno ucenja oko toga mada mi ti to pojasnit ne mozemo , kazes da igras PVP i to na crack serverima , nadji neki only PVP server i creiraj npr lock-a i igraj jedno vrijeme s lockom ( nauci koji gear , trinkets , rings , gems) i sve ostalo

- Pusa
Odluci se za jednu klasu, po meni za tebe kao pocetnika uzmi rougea.Lak je za igrat a dobar u pvp.Sto ti se same igre tice pvp jest tezak za razliku od pve ali se sve da s vremenom naucit.Odlucis se za jednu klasu i samo s njom igras, kad nju savladas lako ces preci na drugu.Key bindove nemoras ni koristit.Mis koristi za polozaj kamere a brojeve za spelove.Lako ti je to radit jer koristis tipke a,s,d,w za kretanje a brojevi su ti odmah vise.Moja preporuka ti je rouge jer on nije zahtjevna klasa a predobra je u pvp.Evo ti neki od karakteristika rougea:Stealt,medal of horde (skida bindove s tebe tj untarget radi).Najveca mana mu je malo hp ali zato dobro udara :) Et ako ti jos sta zatreba javi tu sam;)
ako je to tako sto ti govoris(da lik sa sebe skida select i da se BLINKA!?)djaba ti sva ova sranja sto su oni nabrojali server ti je sranje predji na neki ozbiljniji...na kojem uopce i igras?
Ej hvala ovoj gore dvojici :) Pokusacu to pa javim, mada tesko mi se na to naviknuti :)

Btw, igram na 1x serveru sa rogom 36 level, pvp server, Truewow, ali ponekad udjem na instant pvp servere cisto da se upraksam malo, ulazio sam na Cruel WoW, to je taj server gdje se blinka, vjerovatno mi je lagalo, a igrao sam i na eternion, lol 1k+ ping nemoguce :D Ako imate kakvu preporuku za neki server nije prob probati, da je instant 80 i pvp :)

EDIT: Naravno ljudi znam koristiti tab i keybindove, nisam ni ja toliko zaostao, od kad znam za sebe donje magije su mi slova a ove gore s+1, c+1 itd. Ali nekako w,a,s,d mi se cini nemoguce, jer moram onda da stiscem i magije kada motam sa herojem, mislim da je to previse tipki, al sve je do skilla pa cu se morati navici i poceti tako igrati.

EDIT2: Evo tog mog lika na truewow, sa njim sam dobio dosta i dosta duela http://184.154.79.250/armory/character-sheet.xml?r=TrueWoW&cn=Taekwondo
u interface imas opcije da ne skines slucajno metu kad klikas na prazno ali ni to nije za tebe izgleda igras wow 3 dana

joj ovog gore citiram:

medal of horde (skida bindove s tebe tj untarget radi)

veze ti nemas taj skill ze zoove call of duty hahha idiote
medal of honor ehm.. mislim horde :D hem jos naveo to kao glavni rogue adut

mozda ti i kontam problem liku zato drugi edit kada selektiras nekoga odnosno kliknes pa pokrenes skill autoattack ti se upali i nemas potrebe vise klikati ni ljevi ni desni klick na lika kojeg bijes fokusiraj se samo na skillove ma joj evo account moj sa burning legion a tko skonta sta ovom fali haahhah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.