Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoć ! Klik problem

92 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.12.2010. u 19:39

Pozdrav !

Kupio sam "Razer Abyssus"(namješten je na 3500 dPI i 1000 mHZ) ,radilo je sve normalno i sada radi.
Kada krenem da normalno otvorim " 2 puta klik lijevim umijesto da otvori file kao ranije suprotno krene da rename'a file.

Pa sada se patim klikcem desnim i onda idem na open i tako.
Kako da vratim. sve je default u razer postavkama a isto tako i
u CP na mouse ?

Nadam se da nije velik problem u vezi ovog da bih nagradio bobamam ako je potrebno premium sam, ko pomogne ima garantirani aplauz.Dobri admini
Start> Control Panel> Mouse >Вuttons ili pointer options pa namjesti brzinu otvaranja
start control panel mouse i stavis sta hoces da ti se otvara na desni a sta na lijevi klik.
Mandriva je napisao/la:
Start> Control Panel> Mouse >Вuttons ili pointer options pa namjesti brzinu otvaranja
a-a.. nije to to druže...

@simba mi je poslao poruku:

smanjio sam dPI i radi normalno. A ono fkt kada je na 3500 dpi moram sto brze kliknuti. To me smara. nerazumijem i dalje.

Ako ko ima šta pameto slobodno

simba.ipak hvala skontao sam sada ali jos uvijek nisam rijesio problem.
theman152 je napisao/la:
start control panel mouse i stavis sta hoces da ti se otvara na desni a sta na lijevi klik.
omg ! Nije to !? pogledaj šta sam napisao gore koji je miš u pitanju i sve je default u CPu
Twistter je napisao/la:
omg ! Nije to !? pogledaj šta sam napisao gore koji je miš u pitanju i sve je default u CPu
nisam vidio izvini.A za to mzoes vidjeti na youtubu namjestanje miseva....
theman152 je napisao/la:
nisam vidio izvini.A za to mzoes vidjeti na youtubu namjestanje miseva....
Ma drug. tražio sam . Nema tako lakih na utube.

Samo txt.

napravio sam jednim dijelom.dosta mi je pomogao simba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.