Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkanski kup o.O

2.436 pregleda · 73 odgovora · otvorena 11.12.2010. u 21:56

Samo me zanima sta se desilo sa Insan-om kao da je propao u zemlju, zovem ga pet puta na dan nece da se javi ili sta je vec u pitanju ...

Sta se desilo s onima koji su mu uplatili da li im je vratio pare itd. Mi smo jos davno uplatili i kad je odgadjao termine rekao je da ce vratiti pare onima koji hoce itd. Nama je obecao vratiti jos poslije bajrama i od tada se ne javlja...

Znaci treba mi konkretan odgovor i zamolio bih bez glupih komentara.
kome vi vjerujete to je najveci lopov i lazov 'ladno
gusta tema dosta vrijedzanja al hajd nebitno jedino sta mi je zapalo u oci jeste taj insan je reko da nije napravio mail ajla d.o.o.sa kojeg je slao mailove relu pa zasto taj isti msn stoji na njegovom profilu :S :S da nije njegov napravio bi sebi msn (1 sec posla) i rego VI PROSUDITE
Moram da se javim na temu :) Halalim ti 25 km kume :D ako treba uplaticu ti jos 500km za fuke:D jbte ako si ti ovo pisao ova 2 posta , da sam na tvom mjestu nebi usao na gamers vise nikad :) kolko god si uzeo tih para POTROSICES!:D
Ali vazda ces bit klosar.
nije sarajevo na kraj svijeta a i svaka osoba se moze naci u sarajevu :)
Sam pao sam se ubio !
Sve ono što je obećavao, govorio, predobro da bi bilo istinito i od samog početka mi je smrdilo na prevaru.
Insane, jel' imaš završeno bar 5 razreda osnovne škole ? Čini mi se da sam u 5. učio kako se piše negacija uz glagole, osnovnu upotrebu zareza i tačke.

Dalje, jel' vam EKI organizovao qeswc ? Koliko znam da jeste, a nešto tako nije nimalo lahko organizovati [ prostor, sponzori, računari, perfektna organizacija, sve satnice, nagrade te još dosta sitnica ] . Moje mišljenje je da nisu zaslužili da sada pljujemo po njima i povezujemo ih sa lažovima.

Nadam se da će pare biti vraćene, pozdrav.
nera_f je napisao/la:
Ja sam ga branio dok je nesto "radio" ? Pogledaj teme balkanski kup i nadji moj post... Branio sam ga dok je bio ESWC. Ti tako pametan ovako retardiran, imbecilan i debilan post.. Svaka cast... J**o te nera !

Meni ko se javio da pita za taj cuveni kup, ja sam odmah rekao (quell, EDISENI etc.).

@ Voldimant_ : On vec duze vrijeme nema nikakve veze s Ekijem...

Ako ima ko sta da pita, trazi, recu vam sta znam. Ono sto sam ja cuo... Para nema :/ (Nije mi on rek'o, jer ga ni ja nisam vidio 2 mjeseca najmanje).
Nisam ni rekao da si ga branio na toj temi, vec sam pricao opcenito.. S obzirom da si ga branio kao da ti je brat, a realno nije znao sastaviti recenice na ovom forumu, mislio sam da bi ti mogao izaci u susret djeci i vratiti im nadu da ce dobiti pare, koje su vjerovatno skupili odvajajuci od uzine.. Nisam nista lose mislio kad sam spomenuo tebe, a to sto ti vrijedjas je tvoja stvar..
Ljudi, ovo je Bosna, zavadi i kradi !
Da je htio vratiti pare, dp sada bi ih vratio. Vidjećemo kako će ovaj pritisak utjecati na njega, možda odluči da ih vrati.

A za ovog Samira ;

Stvarno si jadan brate ako imaš duše da uzimaš pare srednjoškolcima kojima sigurno nije mama dala 75 km i rekla idite djeco igrajte se je****g kantera, nego su ih sami morali skupit, a kakva je Bosna znamo da to nije ni malo lahko.
elitewow je napisao/la:
Da je htio vratiti pare, dp sada bi ih vratio. Vidjećemo kako će ovaj pritisak utjecati na njega, možda odluči da ih vrati.

A za ovog Samira ;

Stvarno si jadan brate ako imaš duše da uzimaš pare srednjoškolcima kojima sigurno nije mama dala 75 km i rekla idite djeco igrajte se je****g kantera, nego su ih sami morali skupit, a kakva je Bosna znamo da to nije ni malo lahko.
Momak objasnio
h1p je napisao/la:
Moram da se javim na temu Halalim ti 25 km kume ako treba uplaticu ti jos 500km za fuke jbte ako si ti ovo pisao ova 2 posta , da sam na tvom mjestu nebi usao na gamers vise nikad kolko god si uzeo tih para POTROSICES!
Ali vazda ces bit klosar.
Kad ces fuka platit ?

A iskreno pisete leek nezna sastavit recenice, al vas taj isti leek zajeba za pare. Takvi ce uvijek biti ,okoriste se na tudu nesrecu.

Vecina koja je uplatila taj novac je uzela od svojih roditelja, da im klinac moze otic vidit to ,igrat ,biti sretan...

Sto se kaze na tvoj "obraz" ide...ako ga uopce imash .

Lijep pozdrav!!
reLo je napisao/la:
Sto se Samira tiče, to je jedan veliki lažov i muljator.

Kada sam digao temu da ProGaming traži sponzore, on mi se javlja i pita koliko mi para treba. Kao on je sad postao zastupnik neke firme ajla hosting i on će me progurati bla bla. Hajd OK ja pristanem na to i kasnije pitam lika ima li šta a on odgovara: "Čuo sam da su vam odobrili 30 KM". Ja sav sretan, drago mi je**e, kad za 2 minute stiže email (dobro pogledajte sa koje adrese):

Hajd nebitno to, kontam potrefilo se da u isto vrijeme ovaj meni kaže na gamersu a ovaj drugi napiše email... Ja ko hajvan pošaljem podatke, žiro račun i to, i pitam šta ćemo za reklame:

Tu mi je već bilo sumnjivo jer ako je ozbiljna firma onda bi trebala odmah znati neke svoje uslove!

Nakon što sam smarao da se pare uplate, i na gamersu Insanu napišem poruku, meni čudnovato preko emaila stiže poruka:

Što je potvrdilo moje sumnje da je taj isti Insan napravio neki retardirani email i preko njega razgovarao sa mnom kako bi ja pomislio da razgovaram sa nekim iz ajla hostinga.

Sada je prošlo 15 dana od obećanja a para ni na vidiku.

Osim toga, lik mi spuca priču da otvara neki hosting i ja ko zadnji debil dižem temu i tražim web dizajnera kako bi njemu pomogao da napravi to, pa čak i 200 bodova dajem, da bi mi on ovako vratio.

Ovim putem pozdravljam Insana i poručujem mu da će, u koliko pare ne budu uplaćene u ponedjeljak, biti 4ever banovan sa gamersa i da će biti jedna tema u "Zanimljivim" o tome kakav je čovjek i lažov, scamer i muljator.

Eto toliko od mene.

@On topic

Poselami se sa parama, ako ti on kaže da će ti dati onda sigurno nećeš dobiti.
Druzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kako ces povjerovati u ovaj mail strasnoooooooooooooo, pa ako je ovo iole neka firma koja ima zaposlene, trebali bi iole znati osnove gramatike strasnoooooooooo, u sluzbenom mailu pisu vlastito ime malim slovom
"nesikiraj te se"
KillaOR je napisao/la:
Ako imate dokaz o uplati, slobodno ga tuzite, pa da se malo zadevera

Ne znam, od samog njegovog pojavljivanja na site-u, imao sam osjecaj da lik nije regularan, sto je sada i dokazao..

Zalite te se i nefa_f-u, on ga je uvijek branio..
Nije ga nera_f branio !
Kad i kad je meni nera rek'o da nema nista od balkan kupa .

@noxter

"da on nesta postupi? "
valjda da On nesta poduzme ,btw. ponavljam mislim da ga nera nije branio ,ako jeste oko qESWC-a je to bilo ,ali je**s ga niko nije znao da ce i tu zajebati,i to je valjda trebala biti pouka svima ,al' opet se naslo njih koji su uplatili :S
KillaOR je napisao/la:
Ako imate dokaz o uplati, slobodno ga tuzite, pa da se malo zadevera :D

Ne znam, od samog njegovog pojavljivanja na site-u, imao sam osjecaj da lik nije regularan, sto je sada i dokazao..

Zalite te se i nefa_f-u, on ga je uvijek branio..
Insan , korisnik je banovan.

Razlog : nera ef

:D
A ako taj je taj Insan ne obrazovan, nezna sastaviti 2 recenice , kakvi ste vi kada vas je nalozio ???
A koliko se uplacivalo po ekipi za ovaj turnir?
cuj "[email uklonjen]"
d.o.o.o - 3 slova "o"
drustvo s ogranicenom odgovornoscu osoblja?

Dobro ga nadrobiti da tim parama bolnicu plati
Insan je napisao/la:
Naravno da sad pljujete ajko sam iznenadzen ovim uvredama ko ejiznose a da sam nepismen i neodgovoran to nema nidze veze sav novac koji ejuplacen na racun ce biti vracen nek ove 4 ekipe 4 koje su uplatile ukupno 355 km ce biti vracen sledece sedmice sto se tice ostali komentara nigdje veze a ti releo nisam ja napravio mejl i mogu dokazati t ade nisam lagao

toliko od mene moj broj tel 065399441
mejl [email uklonjen]

nek mi se momci jave nije problem moj zndaji komentar
Prvo nisam upucen u ovo sto se desilo jer ne idem na turnire ali pratim nasu gaming scenu....

Brate po ovom postu sto vidim ti imas 28 godina ali ti si totalno nepismen!Ja jednostavno ne mogu da vjerujem da ti mozes nesto organizovat,ne bi ti dao 10 godina po ovom rijecniku koji koristis,ali ajd necemo sad o tome!!

Vazno je da si ti "zajebo" ove ljude,pao si na niske grane brate jer ovi momci njima je taj gaming i cs "sve u zivotu" i sad si ih prevario radi vlastite koristi,jednostavno receno "klosarluk".

Izgubio si povjerenje ovih momaka ovdje i nikad vise neces moci da ga vratis!!

A sto se tice para vazda ce se naci neka budala "pa ce te zavrsiti" jer pare brate ne rastu na grani a svi prevaranti kad tad zavrse kako bi i trebali!

Jednostavno nikad vise ne vjeruj te njemu.jer je pokazao svoje pravo lice.

A vi momci zasto ne bi organizovali neki veliki turnir,za to treba vise vremena volje ali moguce je sjecam se prije kad su se igrali veliki turnir u cracku,pa onaj qeswc ili kako vec uz par ljudi koji znaju sta rade moze se uspjeti,uvijek mozes naci neke sponzore samo trebas imati volje i strpljenja i to je to!

A ti insane jadan si brate,kad tad ce ti neko naplatiti za ovo 9-)

A i vi naivni pa vjerujete covjeku koji se bas nije pokazo do sad !!!
samo pozurite ... sad ce 17. pa nema vise viza

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.