Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkanski kup o.O

2.436 pregleda · 73 odgovora · otvorena 11.12.2010. u 21:56

Samo me zanima sta se desilo sa Insan-om kao da je propao u zemlju, zovem ga pet puta na dan nece da se javi ili sta je vec u pitanju ...

Sta se desilo s onima koji su mu uplatili da li im je vratio pare itd. Mi smo jos davno uplatili i kad je odgadjao termine rekao je da ce vratiti pare onima koji hoce itd. Nama je obecao vratiti jos poslije bajrama i od tada se ne javlja...

Znaci treba mi konkretan odgovor i zamolio bih bez glupih komentara.
ne znam lika
ali kad ga nadjete ako ne vrati marke
samo mu reknete:

PARE ili DEGENEK i valjda ce skontati sta je bolje.
Kratko i jasno

POKRAO PARE !  
Ne znam čovjeka niti imam ikakav kontakt s njim , ali po temama na gamersu mi ne djeluje kao neki scammer.

Sretno u pronalasku novca
rriad je napisao/la:
Kratko i jasno

POKRAO PARE !  ;)
ma ja sam od pocetka znao da tu nesto smrdi :D al sam se uvjerio kasnije kakav je on kad su mi ljudi rekli par stvari o njemu.. gdje ces ti ba onolike pare skupit od sponzora kad od uplata ne mozes pokrit pola :) al eto nek mu je na dusu kad je izvaljao ovu djecu :(
I treba varati napacene levate ;)
Koga god da je izvarao (ako jeste) neka je ;)

Post dobio šamar od KillaOR

Ništa od para!

Bilo je riječ o KODE5 u BiH pa ništa!
Nije sada da pametujem nešto ali sam allahami znao da od ovoga nece nista biti.

Ja znam koliko je Samir pod prvo "NEODGOVORAN", a pod drugo "toliko NEOBRAZOVAN" , frajer ne zna pričati, a da nešto drugi radi... neka me neko ispravi ako griješim..

Što se tiče scene, niko nece moci nista da napravi spektakularno, uvijek ce biti neki turnircici sa prosječnim nagradam, al eto navikli smo na to
Mi smo dali pare, iskeno me zaboli neka stvar dal' je on njih potrosio, covjek ih mora vraitit'

Mi smo dali 75KM i mi te pare nazad zelimo, mwa ♥
Pod broj 1 Samira dobro znam , sto se tice da je neodgovoran i neobrazovan to se slazem ali 100 % nije tolki debil da uzme pare toliko 
Ja se pitam jel radi onaj Eki ,ako radi skupite se i lagano odete na ilidzu ,ako ne bude nista od para ,hladno pocnete iznositi kompjutere! 

Post dobio šamar od 100kaa

Imali ste bujnu mastu kad ste mislili da 1. mjesto dobit 3 hiljadae eura, ja mislim da je ta cifra bila..

http://www.youtube.com/watch?v=TJoTukJDVLM

:D
Ako imate dokaz o uplati, slobodno ga tuzite, pa da se malo zadevera 

Ne znam, od samog njegovog pojavljivanja na site-u, imao sam osjecaj da lik nije regularan, sto je sada i dokazao..

Zalite te se i nefa_f-u, on ga je uvijek branio..
miire je napisao/la:
Mi smo dali pare, iskeno me zaboli neka stvar dal' je on njih potrosio, covjek ih mora vraitit'

Mi smo dali 75KM i mi te pare nazad zelimo, mwa ♥
Mora vratit ?!. - Jednostavan odgovor nemora.On će tebe slušat i tebi vratit pare ?

Al' što ga niste prijavili policij ? o_-O

btw treba ga malo susresti ,dati mu dvije tri pleske i reći moraš vratit djeci pare i cao . :)

@KillaOR
+1
za neru_f , uvijek ga branio. što se ne žalite njemu ? da on nešto postupi ?
VoLtimaND je napisao/la:
Ja se pitam jel radi onaj Eki ,ako radi skupite se i lagano odete na ilidzu ,ako ne bude nista od para ,hladno pocnete iznositi kompjutere! 
Eki zatvoren davno oni svi kompjuteri nevrijede ni 200 km 

Post dobio šamar od 100kaa

eXplozion je napisao/la:
Eki zatvoren davno oni svi kompjuteri nevrijede ni 200 km 
Znaci da je svjesno covjek zelio to da uradi da vam uzme pare i onda ga nema (propo u zemlju ) !
Sta pljujete po covjeku ?

Kad je ESWC organizovo Samir dobar vako nako , vjerovanto ima problema sa sponzorima .

:r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.