Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.Ba Intervju!

1.898 pregleda · 101 odgovor · otvorena 09.12.2010. u 15:46

Kao što možete i primjetiti, već smo odradili 11 Gamers.Ba Intervjua, čime je ovaj projekat doživio 11 sedmica postojanja što je, vjerujem, veoma dobar rezultat i pokazatelj interesa članova gamersa za nečim inovativnim i zanimljivim.
Svih 11 intervjua sam pripremao sam, tako da me to malo iscrpilo, jer nije lagano imati "obavezu" da svake sedmice pronađeš zanimljivu ličnost i sastaviš pitanja na koja će ta čičnost odgovarati. To je glavni razlog zbog koga će se Gamers.Ba Intervjui od sada

OBJAVLJIVATI SVAKE DRUGE SEDMICE

a ne svake sedmice kao do sada. Tempo koji sam sebi zadao od početka projekta je, čini se, veoma brz, tako da bismo brzo iscrpili sve kandidate za intervju. Objavom intervjua svake druge sedmice ćete zasigurno čitati mnogo kvalitetnije i mnogo zanimljivije intervjue još GODINU DANA.

U ovoj temi želim takođe čuti koga biste željeli vidjeti u narednim intervjuima. Isto tako, ako imate nekih kritika ili sugestija, slobodno opletite.

Dakle, naredni Gamers.Ba Intervju će biti objavljen 17.12.2010. sa jednim od najzaslužnijih ljudi u kodiranju i razvoju gamersa.
Philosopher

nera_f

Rya
i bgt, nmj da 2 sedmice stoji intervju kao glavna vijest... 

Ostatak 10-tka
Sve je to lijepo ali 2 sedmice stoji 1 vijest to jeste :
g.ba Interviju 
Zanimljivo mi je citati intervije :$
Iskreno nekog 13-ogidisnjaka.
svaka cast tebi na trudu , i na samoj ideji o ovome , zaista je ovakvo nesto trebalo g.ba site-u , ovo je nesto originalno , i ti si bio glavni nosioc svega ovoga .. gz  samo tako nastavi , ovo je do sada predobro , a bit' ce jos bolje , iskreno se nadam ..
Hoćemo intervju sa famoznim Adnanom Budimlićem!

Nebi bilo loše da i Denisa intervjuišete!
brate jos bu-a , b0k1-a i to je to , zakljucaj ;)
Mirzu bih volio vidjeti na sljedecem intervju-u tj Cage-a 
I btw predobar projekat i veoma zanimljiv 
Jel vas j**o , riddl , wertu , bu , i ostali neki ku****i moderatori.

reLo , i nije fazon da ta vijest stoji 3 sedmice na indexu.

Prijedlog ; Intervju sa " TRL.om "
Na svakom intervjuu se neko posvađa ˘˘

Post dobio aplauz od mirofa

Predugo stoji intervju:-X
A pripremi bU-a ili Jasona :D:D
mystery semir xD
Zelim vidjeti intervju sa nerom(nera_f)
megamix

nera_f

Rya

bU
Kralju ono sto se sto si zapoceo ne prekidaj.

Tako ti je u svakom poslu, neda se ni meni svako jutro na poso ,pa morash.

Zanimljivi su ti intervjui ,i stoga nastavi svake sedmice .

Lijep pozdrav!

Moj ti je prijedlog user po nicku st0k3 . Momak je proputovao na turnire od Mostara , Beograda pa do Brna u Ceskoj . Njegova pjanstva , i njegov game play je nezaboravan. Stoga je st0k3 ispred sviju sto ih ovi nabrajaju. Ja mislim da ce se i stariji gameri sloziti da radis intervju sa jednim covjekom koji poznaje sve cs gamere u BiH ,bar one koji nesto vrijede.

TOLIKO !!! Lijep pozdrav!
majaba je napisao/la:
Zelimo vidjeti tebe u narednim intervjuima 
Ne zelimo, majke mi moje.

@e

HOCEMO STOKE-A! 
Bolje da ostane svake sedmice jer dvije su previse. Pa imas kandidata npr. nera_f da kaze koju i objasni sta ovim mladjima, Nicky menadzer nase CS repke da cujemo sta od njega o igracima i repki kako je sve teklo, isto bi bilo zanimljivo sta cut od Schulza, Sephija jel ziv, Jasona 'akera, bok1-ja i turnirima itd. (edit ako se sjetim jos)

Edit: 1da ninjica (tako nesto) prva kanterasica, Insan i desavanja oko eswc...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.