Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 150 bodova

[G.BA] Igra vol. 1 (sto se mene tice)

314 pregleda · 4 odgovora · otvorena 14.12.2010. u 18:22

Znaci evo da se malo opustimo. Jako dobra igra, razvijanje mozga.

U pitanju je igra na Fejsbuku. Potrebno je da imate Fejsbuk profil (sigurno imate).

Igra se zove "Rekvizit"

Znaci, automatskim ulazenjem u aplikaciju, budete ubaceni u spori dio igrice.
Znaci, nesto slicno online milijunasu. Bodove skupljate naravno sto dole napisete tacan odgovor.
Neznam kako tacno dobijate broj bodova, uglavnom mozete dobiti od jednog boda do broja clanova u toj sobi.

Znaci evo igra mala. Imate nekih 5 minuta od vremena postavljanja teme. Uslikajte cim udjete u aplikaciju(obavezno da se vidi sat na racunaru) i spremite u kao .jpg fajl. Nakon 30 min (toliko traje vrijeme igre), uslikajte opet tj. uslikajte 2-3 min prije odigrnaih 30 min kako bi stigli postaviti to.

Ukoliko je vec neko poceo sa tom igricom, nema veze, gledat cu samo napredak, znaci prije igre i poslije igre. Ako imate nekih pitanja brzo postavite, ali mislim da sam sve pojasnio.

Eto. Nadam se da ce neko od moderatora ovo pratiti. :)
Mrsko mi edit.

Mislim da je glupo prevariti, ne postoji neki cheat a pomoc i to, naravno mozete koristiti.

Ja necu da ucestvujem al eto :)

IMA PROVALA UMRES OD SMIJEHA HAHAHAHAHAHHAHA.
Ma jarane dobra jest igra al su pitanja ocm....
Headmyster je napisao/la:
Ma jarane dobra jest igra al su pitanja ocm....
Nidje veze. Skontaj malo

@ Moze li biti da nije niko bacio ovoga.
trQ je napisao/la:
Nidje veze. Skontaj malo

@ Moze li biti da nije niko bacio ovoga.
Izvini brate sto ja ne mogu ucestvovati ali u pitanju je skola, evo ucim dva predmeta za sutra tako da stvarno nemam vremena, mozes ocekivati sutra prije 16:00 moj rezultat, odnosno ucesce sigurno!

POz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.