Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi patch 4.0.3a & Cata?

837 pregleda · 51 odgovor · otvorena 25.11.2010. u 09:05

Intresuje me sta vi mislite o ovom novom patchu i uopsteno o cataclismi ?

Sta cete kreirati, sta cete igrati, koje achivmente ce te ganjati etc..

Evo ja kad sam skinuo ovaj novi patch prevenstveno mi se svideo novi loading screen koji je brutalno uradjen evo i slike

Takodje su mi se svidele nove zone i preuredjeni gradovi tipa ogrimmar etc... (low detalji su al jbg,,)

A sto se tice novih klasa, predobre su 

Kreirao sam troll druida kojeg cu verovatno i igrati jer su nerfali warriora, skoro sve napade za 15%  Ne moze se izvuc dobar dps ...

Evo vam i vise slika, kao slideshow 

http://img812.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=loading0.jpg
AlienzZ je napisao/la:
Skontaj naziva, pa kako ih samo mogu popamtit, ko da kineski pricaju ..
Ma joj tebra sinoc senzacija, raidali jednog bossa, ocam bratam kako smo ga sjebaliii.. u pola pet ga napali trolovima, borovima, hrastom.. pokupili sve iteme, uzeli gooldd.. ownali smo ih.. WTF XD
spY je napisao/la:
Ma joj tebra sinoc senzacija, raidali jednog bossa, ocam bratam kako smo ga sjebaliii.. u pola pet ga napali trolovima, borovima, hrastom.. pokupili sve iteme, uzeli gooldd.. ownali smo ih.. WTF XD
Hahaha

btw video ftw, njih 80 puca jednog lika nesto .. nidje veze
Blizz ♥
DK mi je nekako bio najmocniji ^^ ofo-ono Lich King l0l.
Išao sam sam na njega jednom ^^ J**o me. lol
Možda koji mage. xD

Post dobio šamar od trapoo

je napisao/la:
Više akcije na FAAAAAARM VILLEEE ima. muahahahhaha
Znaci igro sam na BETI neko vrijeme I posto mene zanima trenutacno vise PvP nego Pve jer mi je malo dojadio iskreno :P ARENA I STILL IGRE JE PREMOCAN znaci vraca se gameplay arene od Tbca i to mi se uzasno svidja brate :D nema vise onog krvavog bursta kad ti upadne dlock i eleshaman :) sad sve ide na Crowth control a.k.a. CC :D, a sto se tice patcha 4.0.3. mislim da cu prebacit svog paladina u tauren paladina jer je premocan, svidja mi se dwarf mage premocan je, zbog svoje racionalne moci, znaci ima onaj stoneform remova sve bleedove etc. + iceblock remova bleedove, znaci dwarf mage ce da bude prejak PReeejak. A sto se tice troll druida i premocne cat forme :) stvarno je prejako. Druid sa 2 berserka ce da owna hehe :D
Uostalom ocekujem 7.12tog nemogu da docekam. Sad cu ovih dana narucit cataclysm tako da pocnem od 00:00 pa do 85tog da se ne spava mozda cak bude nesto realm first tko ce ti znati :D
Jao perverzija bgm

Svi ćete se zaraziti sada xD
je napisao/la:
Kad njih 80 na kraju se uhvate derati :D TO JE NAJJACE XD
Do neki dan igrao betu, premocna, probao sve, ali ipak cu ostati na locku..

Dingat udarat ko veliki... Mada sad ima izazovnih kombinacija, UD hunter ^^

Sve u svemu ovaj novi patch unjeo zivot u igru, Cata se promjeniti nacin igranja igre i to mi se svidja :D
Jedva cekam taj 7mi ! :D
Savage je napisao/la:
Do neki dan igrao betu, premocna, probao sve, ali ipak cu ostati na locku..

Dingat udarat ko veliki... Mada sad ima izazovnih kombinacija, UD hunter ^^

Sve u svemu ovaj novi patch unjeo zivot u igru, Cata se promjeniti nacin igranja igre i to mi se svidja
Jedva cekam taj 7mi !
Pazi sa lockovima, nerfovali su ih drama
Za sada se nemoze bas reci koja klasa ce biti ultimativna kada startuju arene, patch 4.0 je samo jedan veliki cheeze kao i prije svakog izlaska nove expanzije. Season 1 i 5 all over again. Dvije klase ce biti OP kad dodje proper gear scaling i par mjeseci nakon NERFBAT. Nakon toga sve ce biti izbalansirano.

Poenta je ako znas igrati neku klasu kvalitetno, cak iako je underpowered, svejedno neces failat.
vLexinho je napisao/la:
Pazi sa lockovima, nerfovali su ih drama :D
Mahh ne brinem, meni lock bio i osto :D ^^

svejedno ako dojadi ima tu i DK i mage i hunter :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.