Diskusija
wow pitanje
106 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.12.2010. u 21:44
Moras skinuti wow i 3 ekspanzije .
Kad to sve skiens pocet ce da downladuje patcheve .Ima stvarno puno da skida .Ja mislim da nemas orginal acc niti placas tako da moras pocet igrati na nekom privat serveru .Moja preporuka
https://www.molten-wow.com/
Kad to sve skiens pocet ce da downladuje patcheve .Ima stvarno puno da skida .Ja mislim da nemas orginal acc niti placas tako da moras pocet igrati na nekom privat serveru .Moja preporuka
https://www.molten-wow.com/
Ukupno ce te doci 44Gb + 150tak KM da uplatis acc i + 30 marka mjesec da uplatis i mozes igrat sa rajom online (naravno retail)
ne isplati ti se skidat nit igrat na retailu,nabavi od nekog cd pa snimi i moja lična preporuka www.molten-wow.com
neks1 je napisao/la:
Ukupno ce te doci 44Gb + 150tak KM da uplatis acc i + 30 marka mjesec da uplatis i mozes igrat sa rajom online (naravno retail)

WOW + TBC + LICH KING + CATACLYSM
26KM mjesecno.
Posto je pocetnik, neka pocne malo na Private serverima, tek kasnije na Retail.
G00Gi je napisao/la:
ne isplati ti se skidat nit igrat na retailu,nabavi od nekog cd pa snimi i moja lična preporuka www.molten-wow.com
GuLLe je napisao/la:
Sto se ne isplati igrat na retailu de reci svega ti?Pa ako se ikako isplati igrat WoW onda je na retailu,je****t se po privat serverima sa bagovima se isplati i cekat nove petcheve sigurno ne isplati!!
GuLLe je napisao/la:
Sto se ne isplati igrat na retailu de reci svega ti?Pa ako se ikako isplati igrat WoW onda je na retailu,je****t se po privat serverima sa bagovima se isplati i cekat nove petcheve sigurno ne isplati!!
Bolje ti je malo na private vjezbat a kasnije na org.
Kad sve uspijes namjestit moja ti je preporuka da napravis Paladina jer nije tesk za skontat
Kad sve uspijes namjestit moja ti je preporuka da napravis Paladina jer nije tesk za skontat
GuLLe je napisao/la:
ja znam da se isplati u svakom slucaju igrat orginali wow , bez bugova bez sranja i sto je najvise biti dio zajednice koja broji preko 12 miliona igraca, 27€ za 2 mjesea svako moze da ustedi svako.
prestanite se je****t preko tih "fush" servera je**s to....
prestanite se je****t preko tih "fush" servera je**s to....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.