Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

world first

187 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.12.2010. u 23:11

http://www.mmo-champion.com/threads/807263-Official-World-First-85-Discussion-Thread ..

Koliko vidim nije bila nikakva tema na osnovu cataclysma , pretpostavljam da su svi zauzeti lvlovanjem .. ali ovaj momak vise nece biti .. world first 85 .. ja prosto nisam mogao vjerovati .. ali sad , koliko je "legalan" naci na koji je on ovo uradio , ja nisam mogao dokuciti , ali po meni , ovo je cisto timski rad i nista vise .. sad bi zelio da malo diskutujemo , kako o ovome , tako i o samoj expanziji , vasim prvim dojmovima etc. ..
Svaka cast momku !

- sutra ujutro opet skidam WoW pa cu pocet na originalu, jaran mi posudio acc.

Takodjer mi jaran prodaje drugi acc, koliko znam Hunter 80 LVL, gear i ostalo prejako.
quote: " I'M ATHENE, BEST PALLY IN THE WORLD, MMMMMMERCILESS GLADIATORRRRRRR" dosta rečeno, bar nije tagao mobove, ali je imao help i uspio dingati u 5:13 ujutru za samo nevjerovatnih 5h, ništ novo od njega! athene ftw keep it comin bro we love ya fuk ye

here u go nice ppl:

http://www.youtube.com/watch?v=IcD5rQJONV4
Ovaj lik je i na WOTLK-u prvi nabio 80 čini mi se pa je popušio ban ?! Jesam li upravu ?
Uglavnom, lik je bolest, čista bolest (na pozitivan način )
SIDER je napisao/la:
quote: " I'M ATHENE, BEST PALLY IN THE WORLD, MMMMMMERCILESS GLADIATORRRRRRR" dosta rečeno, bar nije tagao mobove, ali je imao help i uspio dingati u 5:13 ujutru za samo nevjerovatnih 5h, ništ novo od njega! athene ftw keep it comin bro we love ya fuk ye

here u go nice ppl:

http://www.youtube.com/watch?v=IcD5rQJONV4
ma prejak je lik bez price stvarno .. nema sumnje .. a taj video ima gore u navedenom linku teme :D ..
jbt nemogu da vjerujem lik je budalas svaka mu cast stvarno 8-)
MAND4 je napisao/la:
Ovaj lik je i na WOTLK-u prvi nabio 80 čini mi se pa je popušio ban ?! Jesam li upravu ? ;D
Uglavnom, lik je bolest, čista bolest ;D (na pozitivan način :P)
mah, njegovi videoi uvijek pokazuju ownanje i dominiranje u arenama, te kad je išao u grad i pitao ko igra wowa, pa tražio posao govorio kako ima eng profesiju i tak to, old schooler, ali su ga ljudi zanemarili kad je počeo pokera da igra i sve, jer woweri samo odustali, ali sad će opet steći fame jer je world first, mada je više o tome da je " mmmerciless gladiatoorrr"
SIDER je napisao/la:
mah, njegovi videoi uvijek pokazuju ownanje i dominiranje u arenama, te kad je išao u grad i pitao ko igra wowa, pa tražio posao govorio kako ima eng profesiju i tak to, old schooler, ali su ga ljudi zanemarili kad je počeo pokera da igra i sve, jer woweri samo odustali, ali sad će opet steći fame jer je world first, mada je više o tome da je " mmmerciless gladiatoorrr"
Ma brate ku**c bi oni svi ovako brzo dingali da nije bilo Bete

btw, on je mashina i zao mi je sto su ga banovali na
WOLTK
u prosloj temi sam napisao post o atheni, gledao sam sve njegove klipove i govorio je kako je prestao wowa ovo ono al kad mi je rodjak posalo da je on world fist nisam mogao vjerovati, svaka mu cast drago mi je sto je on uzeo isto kao da sam i ja world fist.

ATHENE FTW

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.