Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi patch 4.0.3a & Cata?

837 pregleda · 51 odgovor · otvorena 25.11.2010. u 09:05

Intresuje me sta vi mislite o ovom novom patchu i uopsteno o cataclismi ?

Sta cete kreirati, sta cete igrati, koje achivmente ce te ganjati etc..

Evo ja kad sam skinuo ovaj novi patch prevenstveno mi se svideo novi loading screen koji je brutalno uradjen evo i slike

Takodje su mi se svidele nove zone i preuredjeni gradovi tipa ogrimmar etc... (low detalji su al jbg,,)

A sto se tice novih klasa, predobre su 

Kreirao sam troll druida kojeg cu verovatno i igrati jer su nerfali warriora, skoro sve napade za 15%  Ne moze se izvuc dobar dps ...

Evo vam i vise slika, kao slideshow 

http://img812.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=loading0.jpg
Nisam kriva sto sam ravna kao stativa XD Koji su passive skills od trollova i worgena ?
biti ach whore ko i do sad naravno 

mage uvijek , nista manje, nista vise 

PvE

Uploaded with ImageShack.us
Nitrox je napisao/la:
Nisam kriva sto sam ravna kao stativa XD Koji su passive skills od trollova i worgena ?
Od worgena ne znam , nije jos izasla cata, ne mogu se birati worgeni i goblini tek za 10~ dana, a racial od trollova su oni da increasaju haste 

A to nisam kriva sto sam ravna ko stativa nam je guild message od "alt" guilda 
Cata je perverzija cista, ludilo  Obavezno cu da pocnem odmah po izlasku da nabijam i Worgane i Gobline na 85 da vidim dali je iko jaci od mog dragog pala i mage-a  Neznam koje cu talente derat za ove nove rase pa ak se neko raspitivo nek napise ovde 
Ne igram WoW-a al' sam upratio to guglu i yebitubu da je igrica čista perverzija Još za deset dana kad izađu novije klase ... Moraju se nabavljati CD-ovi Bgm
MAND4 je napisao/la:
Ne igram WoW-a al' sam upratio to guglu i yebitubu da je igrica čista perverzija Još za deset dana kad izađu novije klase ... Moraju se nabavljati CD-ovi Bgm
Brate kupi ogrinal igru ( sad 3 dela mozes kupiti za 20 eura + cata 30 eu) ako ti je 50 eura skupo onda stvarno...
vLexinho je napisao/la:
Brate kupi ogrinal igru ( sad 3 dela mozes kupiti za 20 eura + cata 30 eu) ako ti je 50 eura skupo onda stvarno...
To vjerovatno hoću, al' s kešom sam kriza, a preko neta da skidam nemam limita xD
Pa vidjet ću šta se može iskombinovati, imam veliku želju da ga rokam na orginalu 
vLexinho je napisao/la:
sinoc gledam u tu cijenu i zino sam , kako jeftino daju lol :D
a sto se tice cate i tog stvarno ne znam sta cu , muka mi je od DKa al ga ipak najvolim :D mozda sad napokon odlucim locka lvlat :D
Zelpus je napisao/la:
sinoc gledam u tu cijenu i zino sam , kako jeftino daju lol 
a sto se tice cate i tog stvarno ne znam sta cu , muka mi je od DKa al ga ipak najvolim  mozda sad napokon odlucim locka lvlat 
warlock nerfovan, igraj magea, mage ftw
vLexinho je napisao/la:
warlock nerfovan, igraj magea, mage ftw
ma to mi mala vec ima , tako da nisam zainteresovan. mozdra druid onda... stvarno se ne mogu odlucit lmao
Sad je fakat jeftino =D

Ima nesto kao da ti prijatelj pokloni igru, izadje mu 3 dijela 15 eura, svaki dio 5 eura, doke je CATA skuplji.

Nisam siguran, nesto mi je jaran pricao.

Najvise mi se svidja sad, sto su malo dijelovi gradova promjenjeni, onda dodani novi dijelovi na mapi.

:-*

Hunter uvijek ♥ 
Zelpus je napisao/la:
ma to mi mala vec ima , tako da nisam zainteresovan. mozdra druid onda... stvarno se ne mogu odlucit lmao
troll druid ftw
vLexinho je napisao/la:
jel to da kupis od blizzarda ili od nekog random lika ?
tiram je napisao/la:
jel to da kupis od blizzarda ili od nekog random lika ?
od blizzarda
Ma prejaki questovi, zone , orgrimar preludo izgleda...bas fina promjena i na vrijeme tako da mi se sad opet igra :)

Napravio orc mage da lvlam pwna samo tako, a warra tanka cu nastaviti u cati ofc :)

Uploaded with ImageShack.us
ja cu sebi aBd unded pristeka 9-)

a sto se tice promjena sve je ok nemam primjedbi
Igram ali treba da uplatim.

Cini se odlican,ima li neka dobra dusa da mi dadne patch iz

sarajeva dat cu mu usb i neku nagradicu ?
Get life. 

Post dobio šamar od yassa

drama ocami mog :D .. battle chest imam , al sad treba skupljat kes za cata :( .. 70KM :( .. al' skupit ce se ubrzo valjda , bit' ce kakva kladionica il' nesto :D .. GL & HF :D
Igram Cataclysm vec 2 mjeseca i vratio je je neku staru zelju za wowom sto je worlk unistio... Naravno vratit ce dosta staris igraca koji su otisli izlaskom wotlka. Inace Cata se nece svidjeti onima koji igraju wow odkad je izasao wotlk jer su navikli nafarmat sve u 2 sedmice... raidove koje smo radili na beti su fino uradjeni i tezi su nego sto je naxx bio :D ..

Sada cekam 7. dec jer je beta gotova :)
evo par screanova davno uradjenih ...

Post dobio aplauz od trapoo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.