Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Telemach - mišljenja

456 pregleda · 27 odgovora · otvorena 23.11.2010. u 12:41

Ovako, planiram da priključim ovaj net kod kuće i malo sam se raspitao i kažu mi da konekcija pada pravo često, i da nekad zna da je nema po 2 dana. 4-5 drugova hoće da se vrate na ADSL.

Uglavnom, interesuju me vaša mišljenja, naravno onoga ko IMA telemachov internet.

Koliko je brzina dobra (iskreno, sve iznad 300kb/s je meni dosta, a planiram uzet S paket što je 400kbs i VIŠE NEGO DOVOLJNO!) . Da li i vama pada konekcija često? Kakva je ona korisnička podrška?

Sve što imate reći, molim vas napišite ovdje
Možel' mi ko dat stranicu gdje im pišu dostupne lokacije (ja nikako ne mogu naći ) ili ako mi ko može reći da li se može uvesti na Pofalićima. Fala
Prije svega SRY jer nisam njihov korisnik, a imam potrebu podjeliti svoje mišljenje sa vama.

https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga=fac3cee2-e13d-4b77-9485-b64966b33d48

Mislim da je ovo prvi provajder kod kojeg nemožeš razgovarati sa tehničkom službom, što se tiće konekcije prijatelj koji je nedavno prešao na M paket ima u zadnje vrijeme problema sa konekcijom(što se tiće brzine ona je uredu)

-Iskreno po mom mišljenju, logosoft(kao provajder) je bolji od telemacha(spY traži argumente, več kad hvalimo):
1.Logosoft ima veču infrastrukuru i mrežu(Logosoft se nalazi u Sarajevu, Tuzli i Zenici, dok je Telemach samo u pojedinim naseljima u Sarajevu).
2.Ima bolju tehničku podršku(LOL podrška je na raspologanja 24/7 i rok dolaska na teren je 24h, dok kod Telemacha moraš razgovarati sa INFO službom koja šalje zahtjev tehničkoj za izlazak na teren to može da traje i 10 dana(znam iz iskustva)).
3.Ima daleko veču ponudu paketa(BIP, KIP, xDSL(koji ima najbolje pakete u državi), superTV, LOLPhone, dok Telemach ima kablovski internet i TV(analogna i digitalna))
4.Logosoft je 100% domaca firma koja je prva uvela kablovski net.
Svaka čast što su uveli high pakete i akciju(1 ili 2 mjeseca), ali realno ko još može uvesti kučnu konekciju od 200KM(marketinški trik), jer kod svakog provajdera možete naručiti paket koji vama odgova sa daleko večim brzinama i ostalim opcijama(ovo prvenstveno mislim na firme)
Meni Je Telemach Najaci J**o I Adsl i Sve To Meni Grmi Znaci Ubi Grmljevina Nepada Konekcija
Koristim telemach konekciju i nikako mi ne puca :) paket se nekada zvao midi...Stigao je novi paket 4mb/s 22 km!Neces se pokajati :)
skile je napisao/la:
Prije svega SRY jer nisam njihov korisnik, a imam potrebu podjeliti svoje mišljenje sa vama.

https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga=fac3cee2-e13d-4b77-9485-b64966b33d48

Mislim da je ovo prvi provajder kod kojeg nemožeš razgovarati sa tehničkom službom, što se tiće konekcije prijatelj koji je nedavno prešao na M paket ima u zadnje vrijeme problema sa konekcijom(što se tiće brzine ona je uredu)

-Iskreno po mom mišljenju, logosoft(kao provajder) je bolji od telemacha(spY traži argumente, več kad hvalimo):
1.Logosoft ima veču infrastrukuru i mrežu(Logosoft se nalazi u Sarajevu, Tuzli i Zenici, dok je Telemach samo u pojedinim naseljima u Sarajevu).
2.Ima bolju tehničku podršku(LOL podrška je na raspologanja 24/7 i rok dolaska na teren je 24h, dok kod Telemacha moraš razgovarati sa INFO službom koja šalje zahtjev tehničkoj za izlazak na teren to može da traje i 10 dana(znam iz iskustva)).
3.Ima daleko veču ponudu paketa(BIP, KIP, xDSL(koji ima najbolje pakete u državi), superTV, LOLPhone, dok Telemach ima kablovski internet i TV(analogna i digitalna))
4.Logosoft je 100% domaca firma koja je prva uvela kablovski net.
Svaka čast što su uveli high pakete i akciju(1 ili 2 mjeseca), ali realno ko još može uvesti kučnu konekciju od 200KM(marketinški trik), jer kod svakog provajdera možete naručiti paket koji vama odgova sa daleko večim brzinama i ostalim opcijama(ovo prvenstveno mislim na firme)
Logosoft jest najbolji, ali eto ti operatera koji nije dostupan u mojoj ulici (i to centar grada, 200 metara pored sebilja.)

Uživaj!
BR1cK je napisao/la:
evo my ADSL 8G (jadan je kakvih ima)

evo od rodja iz Danske na
ljudi ovo je jos mobilni internet
Na svakoj temi ko postavi net ti stavljas ss rodja iz danske ? pa sto nas to boli neka stvar bgt ?
brate znas sta mi je glupo. Sto se tice neta i tva tva ubija znaci sabija nogama znaci ne mozes pregledat kanale da imas svo vrijeme ovog svijeta. Jedini po meni problem je ping LOLA jer to j**e bukvalno. NE mozes rafalat na csu nerviras se... Znaci uff :\

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.