Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LED/Plazma/LCD

141 pregled · 7 odgovora · otvorena 19.11.2010. u 00:19

Bajro Serif Muharem Osman !

Znaci zelim cuti vasa misljenja o navedenim tehnologijama. Pozitivne i negativne osobine, te u slucaju da ste u prilici, sta biste uzeli ?
Ako neko ima iskustva sa ovim LED televizorima, neka se javi, jer sam planirao uzeti takav, pa me zanima koji je brand najbolje uzeti.

Nemojte samo lijepit kojekakve linkove sa drugih foruma, pregledao sam vecinu, sad zelim misljenja clanova sa g.ba !
ono naa' ja imam neki Samsung LCD nije los, al ipak ti preporucujem da uzmes neki LED, jer je 10x bolji :) a i isplati se manje trosiii XD

BSMO I TEBI !
brate, novi LED televizori su drama prejaki... Boje, kvalitet slike, sve sve znaci VRH Ako vec planiras dati vise novca onda uzmi Sony ili Samsung ali prije Sony
http://www.sony.ba/hub/bravia-lcd-televizori/2/3/article/3d-tv

Sony je zakon ;-)
LED kvalitet slike bolji a sto se plazme tice ne bih je preporucio...brzo se kvare a i popravke su skupe :/
Hm ja ti imam ASUS LCD Splendid i predobro me sluzi vec 2,5 godine, nikad nisam imao nikakav kvar na njemu, ai nije puno skup.260 KM.:) A naravno LED je zakon, ko ima para.9-)
Kvaliteta slike manje vise kod svih LED televizora je ista.
Trebas gledati dodatke koje nude kao DVB-C (digitalna kablovska) i DVB-S(digitalna satelitska)
USB prikljucak
Mozes snimiti filmove,slike i muziku na stick pa gledati na TV-u
Onda Internet TV
Imas pristup na Youtube,novosti,FB,Skype itd.
Gledaj da je Full HD 1080p i da ima vise od jednog HDMI prikljucka

Do 1000 KM
Samsung LE32C450
DVB-C HD Ready USB
849 KM

LG 32LD465
DVB-C Full HD USB
899 KM

Iznad 1000 KM

Samsung LE32C4000
DVB-C HD Ready USB LED
1249 KM

Toshiba 40SL733
DVB-C Full HD USB LED
1799 KM

Sony KDL 40EX600
DVB-C Full HD USB LED 4x HDMI
1899 KM

3D LED Televizori

Samsung UE 40C8000
Full HD
200Hz
Internet@TV
3D (jos bolji dozivljaj nego u kinima zbog naprednije tehnologije)
3650 KM

Preporucio bi ti Sony i Samsung 3D jer nude superiornu sliku
A sa Samsungom si spreman za buducnost zbog 3D-a
Nabavis 3D naocale i 3D blu ray player i mozes gledati 3D filmove
Ili mjesto bluray playera skines 3D film sa neta pa gledas

Ako neznas koji od ovih nabrojanih TV-ova je najbolji otidi u TehnoMarket pa vidi koji ima najbolju sliku.
Ja imam samsung lcd, full hd, i mogu reci da sam zadovoljan sa istim.Do sada nisam imao nikakvih problema ( nit namjeravam )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.