Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 60 bodova

Somethin' serious or what?

170 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.01.2011. u 19:19

Prvo nisam siguran u koji podforum da stavim,odnosno ne znam jel' neki softv. ili hardv. problem pa sam odlucio da stavim u coffee.Ne zamjerite.

Problem sljedeci.Normalno chillam' na racunaru i odlucim pokrenuti neku igru i poslije 5min pocnu neke linije po monitoru,zaledi racunar i moram rr.To je se jedno vrijeme desavalo ali odjednom prestalo da bi se jucer opet pocelo pojavljivati.

Znaci,pokrenem igricu > linije po monitoru > zaledi > moram rr.

Do cega je?

Napojna,procesor, Barack Obama?

I mogu li rijesiti taj problem sam,da ne placam servis bezveze.

Hvala.
Imao sam isti problem, i nije da ja sad šupljiram da bi dobio bodove.

Isto sam igrao CoD 2.
Znači na ekranu budu linije onda bluescreen i rr, u bilo koju igricu da uđem.
Formatiro sam računar, uzeo instaliro igrice i normala puco.
Komšija koji zna oko compova, mi je rekao da je to neko opterećenje u compu kako već dok se igra igrica ili dok si u nekoj aplikaciji.

Znači druže, format.

Il ti se kartica sprema da umre, nešto jest...

Čačko sam po forumima,bilo je takvih slučajeva, grafićka ti ot'šla.
Graficka ti otisla .Il se pregrijava il vise ne valja .
ew ovako.
CPU se pregrijava.
Moguce da si preklokovao graficku kartu,ili je ona prestara.
Jedan od razloga da se pojave linije po ekranu je OC vise nego sto treba graficku karticu.

3.Moguce da ti je napajanje pri kraju

cek jel ti grafa 8600GT,ako jeste vidi jel na njoj aktivno ili pasivno hladjenje.

ja mislim da je 99% napajanje pri kraju

btw. evo ti link za 8600GT,driver za Win7 :

http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/266.35/266.35_desktop_win7_winvista_32bit_english_beta.exe&lang=us&type=GeForce
Rješenje
Format rece vec neko,iako meni to vise lici na problem sa grafickom kartom.

Pokusaj je izvaditi i ponovo fino ubosti u slot,potom instalirati nove drivere za graficku kartu.

Ako i dalje budes imao problema,pokusaj formatirati.A ako opet budes imao problema,onda uzmi novu graficku kartu.

Sumnjam da je do monitora.
Vjeruj mi nema druge nego grafičku kupiti.Ako kupuješ info novine i čitaš pogledaj u prošlom i predprošlom broju pisma
moj frend " Haris Bešić " imao isti problema.Nekakve ko kockice zelene po monitoru a kasnije (xp je koristio) nekakav blue screen. pa evo teksta :

Pozdrav INFO, i svaka čast na izvrsnom radu u polju radionica.
Imam jedno pitanje.Poslao sam vam screenshoot problema kojeg imam,koji se javlja kada pokrenem igre,ali i kada se pojavi desktop Windows 74 .Ne znam što bih mogao biti problem,reinstalacija drajvera nije pomogla.Brine me to što su simptomi i na Win Xp i na Win 7.Molim vas pomozite ako možete !

Ako želiš neke simple odgovore možeš PM !

Ako ti je sličan problem ja ti sigurno mogu pomoći !
Daj nam SS ako nam se i na SS pojave te crte znaci da nije do graficke ako nebudu do graficke je 100% hmm...., jos jedino što možeš je zamjeniti pastu na GPU-u (ukoliko imaš velike temperature) ali to ti nebih savjetovao jer ne znaš(a GPU je JAKO osjetljiv) ...bolje ti je trazi graficku dok jos mozes...."Artifakti" - jesi kloko graficku mozda ? Neka podesavanja u vezi nje vrsio > quality/performance ? Pregrijava se ? Kupi termalnu pastu, skini cooler obrisi prasinu, ostatke prijasnje paste ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.