Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako sprziti igru od preko 5 GB na 2 dvd da ima autorun????

140 pregleda · 3 odgovora · otvorena 16.11.2010. u 21:33

Skinuo sam sebi igru Resident Evil 5 za pc al bi je zelio sprziti na dva dvda al da ima autorun il ikako da lijepo rasporedim na 2 dvd.... :) :) :) problem je ne znam kako ... pa ako mi moze ko pomoci nek pomoglne ... plssss:D:)
Može se podijelit al ne može radit autorun. ali evo kako ja to radim

npr imam image velik 6 gb i on ne može stat na 4.7GB dvd, ali stane na DL DVD koji je puno skuplji pa mi je jeftinije kupit 2 obična dvda i to onda spržit na ta dva. kliknem desnom tipkom miša na taj image i odaberem napravi arhivu (pomoću winrar-a), format arhiva odaberem rar, vrsta kompresije: pohrani (jer je najbrže) i namjestim da mi razdvoji na dijelove po npr 150 MB i kliknem u redu. kad to napravi bude mi recimo 40 rarova koji završavaju sa .part01 do .part40. i onda prvih 20 spržim na 1 dvd, a drugih 20 na drugi. kad mi treba taj image, sve kopiram sa sva 2 dvda u jednu mapu na hddu i odaberem raspakiraj ovdje. i kad mi se raspakira pomoću daemon toolsa ga mountam u virtualni dvd rom i pokrene se autorun. eto to je sva muka
pa sve te image files na dekstop prebaci u jedan folder pa onda klikni ctrl+A pa desni klik pa extract all files ili samo extract here i onda ti izaberes u koji ce ti folder ekstraktovat i onda tu udes i tu bi ti trebao biit autorun
ali prije svega sa oba cd-a prebaci na dekstopu neki tvoj file koji si napravio
to za install a za sprzit
prebaci po imegima i uradi ovo sto sam ti prethodno napisao ;)
pa mozes ovako na 1 dvd ubacis setup 1.2.3 dok ne napunis dvd i onda na drugi ovo ostalo i kad netko hoce da instal. igricu samo nek sa prvog i drugog dvd prebaci na HDD u jedan folder i pokrene instalaciju....
kad zavrsi instalaciju nek izbrise ovo sa hdd sto je prebacivo i tebi vrati dvd :D;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.