Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

uNt league 2 kolo - hltv

364 pregleda · 27 odgovora · otvorena 13.11.2010. u 13:33

Pozdrav

Današnji mečevi su:
KGT vs Guru Gaming 14:00h hltv4.verygames.net:27076

ameeba.nav vs. lamer mix 16:00h hltv4.verygames.net:27050

domed vs gamezone 18:00h hltv4.verygames.net:27098

4dy vs. eternity 20:00h hltv4.verygames.net:27091

Trenutna adresa foruma je http://ubernationteam.darkbb.com posto imamo nekih problema oko domene.

Sretno svim ekipama
l4mer je napisao/la:
ja nikad nisam pljuvo ako je liga , LIGA je .. al ovo je stvarno .s
Ajde bolan prvo mi dodjete sratni i ti i buyaka i svi na steam kako da se pomjeri mec. Ae ja reko ok odigrajte do subote jer sam planirao tad cetvrtfinale i onda mi ti pocnes srati kao vi iskoristavate joker jer ne mozete u subotu hocete da igrate oko 3-4 kada bi se igrali cetvrtfinale.

Ćao
ediNho je napisao/la:
Ajde bolan prvo mi dodjete sratni i ti i buyaka i svi na steam kako da se pomjeri mec. Ae ja reko ok odigrajte do subote jer sam planirao tad cetvrtfinale i onda mi ti pocnes srati kao vi iskoristavate joker jer ne mozete u subotu hocete da igrate oko 3-4 kada bi se igrali cetvrtfinale.

Ćao
kume , neznas ni ti sta pricas , ja ti kazem da se dogovorimo kako drugacije ti meni govoris "KRETENU JEDAN NECETE NI IGRAT LIGU , IZBACENI STE" pa onda govoris "OGOVORITE SE I IGRAJTE" lol ba.. sve u svemu tako je kako je
l4mer je napisao/la:
kume , neznas ni ti sta pricas , ja ti kazem da se dogovorimo kako drugacije ti meni govoris "KRETENU JEDAN NECETE NI IGRAT LIGU , IZBACENI STE" pa onda govoris "OGOVORITE SE I IGRAJTE" lol ba.. sve u svemu tako je kako je
Prvo mi ti dolazis i govoris kakav joker ovo ono, onda hocete vi jokera da iskoristite i kako necete u subotu i jos sranja i ja sam se iznervirao i bilo je kako je bilo.
n0RdeN je napisao/la:
ama ne pametujem ja shvatam brate ligu sve ali vi ste svi navikli pljuvat po ljudmima prvo mozda pitas njega sta je bilo sto nije mogao prije pa sagedas situaciju pa onda brate saspes sve po njemu ako je bas kriv .... ne govorim ti nista bez razloga ... <3
Gledaj nordene, vidiš da sam to copy od lamera, i hajde nemoj em citirat allahati.

~ dodje mi da skocim s terase et zbog tog

edit : Edine, isto si mi pričao kao i lameru.
i mi odustajemo onda :/
n0RdeN je napisao/la:
ti pricas djecija liga ? pa bog te pomogo ti si 95 godiste i ti mi vices za ligu nesto .. ccc nmg vjerovat ...

lamere qme upravu si ali eto organizuju ti sam ligu kao on pa onda cemo vidjet tvoju ligu ...

najlakse srat i odustat . ...
nije ni 95, nego 97 ..

btw. GMi+ tvoj farise, uopste i ne igra ovu ligu, nego igra eQuilibrium koji sam ja oformio, stara lineup ekipa GMi klana bez tebe + kryspel kao tvoja zamjena, tako da vi svakako niste trebali igrati, sto znaci da mi nismo odustali ako jos liga se igra jer nisam citao citavu temu
nighty1zhe je napisao/la:
nije ni 95, nego 97 ..

btw. GMi+ tvoj farise, uopste i ne igra ovu ligu, nego igra eQuilibrium koji sam ja oformio, stara lineup ekipa GMi klana bez tebe + kryspel kao tvoja zamjena, tako da vi svakako niste trebali igrati, sto znaci da mi nismo odustali ako jos liga se igra jer nisam citao citavu temu
to to :-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.