Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

uNt league 2 kolo - hltv

364 pregleda · 27 odgovora · otvorena 13.11.2010. u 13:33

Pozdrav

Današnji mečevi su:
KGT vs Guru Gaming 14:00h hltv4.verygames.net:27076

ameeba.nav vs. lamer mix 16:00h hltv4.verygames.net:27050

domed vs gamezone 18:00h hltv4.verygames.net:27098

4dy vs. eternity 20:00h hltv4.verygames.net:27091

Trenutna adresa foruma je http://ubernationteam.darkbb.com posto imamo nekih problema oko domene.

Sretno svim ekipama
i ova liga otisla u kur4c. dva kola se igraju mjesec dana..
Bas sam to htjeo da kazem.
Finale bi trebalo da bude 8.Mart 2011 ?
KingstoN1 je napisao/la:
Bas sam to htjeo da kazem.
Finale bi trebalo da bude 8.Mart 2011 ?
Ne, nego 21.12.2012
Ubrzajte proces.
riaad je napisao/la:
Ubrzajte proces.
Hoćemo. U četvrtak i petak je 3 kolo a subota četvrtfinale, nedelja polufinale i finale cemo vam javit.
Ameebe ne mogu danas , iskoristavamo Jokera , da se liga igra sutra.

Fragnatic je na vikendici , nismo znali sljedeci put postavi temu dan , dva prije..
BUY44K4 je napisao/la:
Ameebe ne mogu danas , iskoristavamo Jokera , da se liga igra sutra.

Fragnatic je na vikendici , nismo znali sljedeci put postavi temu dan , dva prije..
Jebote bog i liga , oni nemogu danas , aj ok , mi mozemo sljedecu subotu posle 2 jer su takvi uslovi nemoze niko prije , a posto je ORGANIZATOR retardiran pa nezna organizovat.. svaki mjesec dana se igraju mecevi.. lamer.mix Odustaje od lige i ne zeli da igra dalje..
Nama se pola sata prije meca javi da ne igramo ? Dok su troica otisla u lan da igraju :S Nidje veze ?
Decki uplatili vrijeme .. da igraju i sve?
Da mi se tako javi ? zar ne bi trebalo odgadjat nakon 12 sati ? 24 ? ili nesto :S Jebote bog te j**o i organizacija ... :S al GG.

Shanerska liga .. Hvala cao

Neorganizovana , Djecija , Glupa .. i to sve
<3 ameebe.nav sve najbolje .
l4mer je napisao/la:
Jebote bog i liga , oni nemogu danas , aj ok , mi mozemo sljedecu subotu posle 2 jer su takvi uslovi nemoze niko prije , a posto je ORGANIZATOR retardiran pa nezna organizovat.. svaki mjesec dana se igraju mecevi.. lamer.mix Odustaje od lige i ne zeli da igra dalje..
Nama se pola sata prije meca javi da ne igramo ? Dok su troica otisla u lan da igraju :S Nidje veze ?
Da mi se tako javi ? zar ne bi trebalo odgadjat nakon 12 sati ? 24 ? ili nesto :S Jebote bog te j**o i organizacija ... :S al GG.

Potvrđujem. +1

Nemoj te organizirat lige, ako ne znate, šta ima u tome..džabe zajebavate ljude .
Ako je liga, onda obavjesti 2-3 dana ranije ekipe, dan prije .

- GMi+ isto Odustaje od lige . ćao
l4mer je napisao/la:

Necemo ni mi igrati , ne mozemo naci termin , necemo ovako da prodjemo.

ameebe odustaju , poz
BUY44K4 je napisao/la:
Necemo ni mi igrati , ne mozemo naci termin , necemo ovako da prodjemo.

ameebe odustaju , poz
Ma nista , jarane jbg , mi smo sagledali situaciju , nas 5 je reklo da odustajemo jer si ovakvi uslovi kakvi su.. mi vas PODRZAJEMO <3 vas.. A organizator , kakav je takav je nek malo ogleda oko sebe , i nek za veceras da FINALE , da nam ne bude dosadno :-)
ediNho je napisao/la:
Ne, nego 21.12.2012
eto kakav si, propade ti liga.
NFK također onda. :/
KraLJ_ je napisao/la:
Ništa večeras FINALE ! 8-)
Hahahahha

Kako je krenulo izgleda da ce najkasnije sutra finale biti !
riaad je napisao/la:
NFK također onda. :/
cuj to :-) sto ?
faR1S je napisao/la:
Potvrđujem. +1

Shanerska liga .. Hvala cao :)

Neorganizovana , Djecija , Glupa .. i to sve :)

Nemoj te organizirat lige, ako ne znate, šta ima u tome..džabe zajebavate ljude .
Ako je liga, onda obavjesti 2-3 dana ranije ekipe, dan prije .

- GMi+ isto Odustaje od lige . ćao :-*
ti pricas djecija liga ? pa bog te pomogo ti si 95 godiste i ti mi vices za ligu nesto .. ccc nmg vjerovat ...

lamere qme upravu si ali eto organizuju ti sam ligu kao on pa onda cemo vidjet tvoju ligu ...

najlakse srat i odustat . ...
n0RdeN je napisao/la:
ti pricas djecija liga ? pa bog te pomogo ti si 95 godiste i ti mi vices za ligu nesto .. ccc nmg vjerovat ...

lamere qme upravu si ali eto organizuju ti sam ligu kao on pa onda cemo vidjet tvoju ligu ...

najlakse srat i odustat . ...
pa amare kume ja da organizujem ligu ja bi makar organozovo kako treba kontas? Posto mislim da nemogu ornanizovat onako kako bih ja to zamislio onda je i ne organizujem ,a ti nemoj puno pametovat ocat , jer neznas kakve ja situacija ..
l4mer je napisao/la:
pa amare kume ja da organizujem ligu ja bi makar organozovo kako treba kontas? Posto mislim da nemogu ornanizovat onako kako bih ja to zamislio onda je i ne organizujem ,a ti nemoj puno pametovat ocat , jer neznas kakve ja situacija ..
ama ne pametujem ja shvatam brate ligu sve ali vi ste svi navikli pljuvat po ljudmima prvo mozda pitas njega sta je bilo sto nije mogao prije pa sagedas situaciju pa onda brate saspes sve po njemu ako je bas kriv .... ne govorim ti nista bez razloga ... <3
n0RdeN je napisao/la:
ama ne pametujem ja shvatam brate ligu sve ali vi ste svi navikli pljuvat po ljudmima prvo mozda pitas njega sta je bilo sto nije mogao prije pa sagedas situaciju pa onda brate saspes sve po njemu ako je bas kriv .... ne govorim ti nista bez razloga ... <3
ja nikad nisam pljuvo ako je liga , LIGA je .. al ovo je stvarno .s

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.