Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Paranormal activity 2

262 pregleda · 28 odgovora · otvorena 07.11.2010. u 12:51

Eh ovako znam da neki znaju, ali vecina ne .
Film Paranormal activity 2, od 2. decembra pocinje da se prikazuje u kinu cinema city.

Originalni naslov: Paranormal Activity 2
Redatelj: Tod Williams
Uloge: Brian Boland, Molly Ephraim, Katie Featherston...
Žanr: Horor
Trajanje: 90 min

Kratak sadrzaj

Nakon što je, prema vlastitom mišljenu, iskusila niz provala, obitelj postavlja sigurnosne kamere po cijeloj kući. Uskoro na vlastiti užas spoznaju da su događaji koji se odvijaju u njihovom domu neke neobjašnjive paranormalne prirode i prolaze noć pravog užasa.

Scene iz filma

Video

http://www.youtube.com/watch?v=f01UtR0VbKQ&feature=player_embedded#!

Sretno svima :D
Za mene je horor bas ovakva prica , a ne covjek koji kasapi 10 ljudi.

treba gledati u kinu btw , za mnogo vece sjebavanje.
Ma skinuo sam ga ja davno, samo sto nema subtittle za ovaj film.
Pogledacu ga u Cinema City sigurno..
Valjda ce ovaj dio biti strasan , prvi mi je dio bio smijesan ...

/poz
~ Ovo cu naravno ici da gledam , ne bi ovo propustio
~ A najvjerovatnije ce biti 3D , ima da uzivam
mENK je napisao/la:
3D ? smijesan ?
Lima je napisao/la:
3D ? smijesan ?
~ Pa momak svi su filmovi sada u 3D , neznam kad si zadnji put bio tamo jucer sam gledo Soul 3D , prosli vikend Resident Evil Drugi Svijet 3D ?
vane je napisao/la:
Za mene je horor bas ovakva prica , a ne covjek koji kasapi 10 ljudi.

treba gledati u kinu btw , za mnogo vece sjebavanje. :D
+ 1
mENK je napisao/la:
~ Pa momak svi su filmovi sada u 3D , neznam kad si zadnji put bio tamo jucer sam gledo Soul 3D , prosli vikend Resident Evil Drugi Svijet 3D ?
znas li ti da se Paranormal activity snima obicnim kamerama bez ikakvih posebnih efekata?
Film je baziran na istinitim događajima.
Amarhz je napisao/la:
Film je baziran na istinitim događajima. ;)
Hahahaha, kakvim bolan istinitim događajima. Baziran je na istinitim glupostima.

@topic

U Zenici također, u Multiplex Ekranu će se prikazivati od 2. decembra. Iako je glupost, neću ga propustiti. :)
mENK je napisao/la:
~ Nisam upoznat u to , ali da se primjetit da je to tako
pa onda bolje da sutis kada nisi upoznat sa filmom
mENK je napisao/la:
Neće bit u 3D nažalost

Joj jedva čekam samo se nadam da neće ovaj put psa u kameru bacit
TitaniuM je napisao/la:
Hahahaha, kakvim bolan istinitim događajima. Baziran je na istinitim glupostima.

@topic

U Zenici također, u Multiplex Ekranu će se prikazivati od 2. decembra. Iako je glupost, neću ga propustiti.
Skontaj se malo.
Jedva cekam

btw. sinoc sa curom gledao onaj film The Devil (Đavo). Obicno sranje od filma :S
Gledao sam prvio dio paranormal activity-a i bas mi se svidjelo jer je sve nekako misteriozno ono.. bas horror.

Thumbs up (Y)
Amarhz je napisao/la:
Skontaj se malo.
Šta ću se bolan skontat'? Vi ne shvatate da nam amerikanci pokušavaju nametnuti ta s**nja oko demona, duhova, vanzemaljaca NLO-a itd.
I sad ako sam gledao ovaj film, ja treba da vjerujem u tog demona da mi se ne desi nešto strašno? -.-
mENK je napisao/la:
Nisu drug svi 3d filmovi , paranormal activity nece bit 3D 100%
TitaniuM je napisao/la:
Šta ću se bolan skontat'? Vi ne shvatate da nam amerikanci pokušavaju nametnuti ta s**nja oko demona, duhova, vanzemaljaca NLO-a itd.
I sad ako sam gledao ovaj film, ja treba da vjerujem u tog demona da mi se ne desi nešto strašno? -.-
Ne zelim da pocinjem niakakvu raspravu.

Niko ti nije rekao da moras vjerovati da postoje nadnaravna bica, ali sto se filma tica ona je takav, vjerovo ti ili ne.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.